Κατηγορίες
Οργάνωση Γάμου - Εκδηλώσεων, Χώροι Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Parking
WiFi
Αίθουσες Δεξιώσεων
Ζωντανή Μουσική
Περιγραφή Επιχείρησης
Όπως ο ομώνυμος θεός της μουσικής έτσι και η αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ σάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τη δεξίωση της κάθε είδους κοινωνικής σας εκδήλωσης σε μία πολύτιμη ανάμνηση.
Πρόκειται για μία κλιματιζόμενη αίθουσα 500 ατόμων που προσφέρει μοναδική φιλοξενία σε εσάς και τους καλεσμένους σας, εναρμονίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απλότητα με την πολυτέλεια. Εμπιστευθείτε σε εμάς τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης, της βάπτισης και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και απολαύστε την αβίαστη διεξαγωγή της σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.
Η μουσική επένδυση και το φαγητό είναι της απολύτου επιλογής σας και πρόκειται να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό συνδαιτημόνα.
Το βέβαιο είναι ότι τόσο οι προσιτές τιμές μας, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης ποιότητας, όσο και η πολυετής πείρα που διαθέτουμε στην άψογη διεξαγωγή πολυπληθών εκδηλώσεων, θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εκδηλώσεις γάμων
  • Εκδηλώσεις βαπτίσεων
  • Κοινωνικές εκδηλώσεις
  • Επαγγελματικές εκδηλώσειςΗ αίθουσα δεξιώσεων «Ορφέας» παρέχει και χώρο στάθμευσης για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Δεξίωση Γάμου – Βάπτισης

  • Από 16€ κατ’ άτομο για εκδηλώσεις Παρασκευή & Κυριακή 
  • Από 18€ κατ’ άτομο για εκδηλώσεις Σάββατο

Στοιχεία Αναζήτησης: Κοινωνικες Εκδηλωσεις, Εκδηλωσεις Βαπτισεων, Εκδηλωσεις Γαμου, Αιθουσα Δεξιωσεων, Κοινωνικη Εκδηλωση, Δεξιωση Γαμου, Ζωντανη Μουσικη, Γαμος Βαπτιση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: