Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Θαλής Παναγιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Με αγάπη & ζήλο για την επιστήμη του, σπούδασε Διατροφή & Διαιτολογία με μετεκπαίδευση στη διατροφή & αθλητισμό στο University of Newcastle. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο κατέχει τίτλο σπουδών στην επιστήμη της Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Personal Training & τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.
Το 2004 έκανε την πρακτική του εξάσκηση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής στο «Ιασώ General».
Από το 2001 εργάστηκε στα μεγαλύτερα Health Fitness Clubs ως Σύμβουλος Διατροφής. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος του Τμήματος Διατροφής του πολυϊατρικού κέντρου Α.Β.Η Medical Group στη Γλυφάδα.
Σήμερα είναι Υπεύθυνος στο Τμήμα Διατροφής της ORTHOBIOTIKI στο Μαρούσι, παρέχοντας συμβουλές διατροφής σε ένα πρότυπο πολυϊατρείο πρόληψης και αντιγήρανσης. Παράλληλα διατηρεί νόμιμη διαιτολογική μονάδα.
Ο Θαλής Παναγιώτου έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια - παρουσιάσεις στον τομέα της Διατροφής & του Fitness, υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας στη μελέτη «Συσχετισμός Διατροφής με Καρδιοαγγειακά νοσήματα» & συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας σεμινάρια Διατροφής & Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα & το εξωτερικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

O Θαλής Παναγιώτου αρθρογραφεί σε επιστημονικά & μη έντυπα, με σκοπό την παροχή συμβουλών διατροφής & την ανάδειξη μέσα από τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής. Άρθρα του μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό Bike & Sports, στο portal υγείας health4you.gr, στο website sokolatomania.gr καθώς & σε άλλα γνωστά έντυπα στον κλάδο της υγείας & στην προσωπική του ιστοσελίδα thalispanagiotou.gr.
Απευθύνεται σε:
Παιδιά
Εφήβους
Ενήλικες
Αθλητές
Εγκυμονούσες
Ασθενείς που χρήζουν μετεγχειρητικής φροντίδας
Καρκινοπαθείς
Διαβητικούς
Υπερτασικούς κ.ά.

Παρέχει:
Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς και έλεγχο βάρους
Αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων
Εκτενές διατροφικό - ιατρικό ιστορικό
Μέτρηση με εξελιγμένο αναλυτή σώματος
Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού


Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφολογος, Διατροφη, Διαιτα, Απωλεια Βαρους, Παχυσαρκια, Αδυνατισμα, Σακχαρωδης Διαβητης, Διατροφη Στην Εγκυμοσυνη, Παιδικη Παχυσαρκια, Διατροφη Στην Εμμηνοπαυση, Διατροφη Και Κυτταριτιδα, Διατροφη Και Ασκηση, Διατροφη Και Θυροειδης, Διατροφη Και Αντιγηρανση, Διατροφη Και Χοληστερινη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: