Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ύστερα από περίπου 20 χρόνια λειτουργίας του οδοντιατρείου μου στο Χαλάνδρι,βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη μεταφορά του σε νέο σύγχρονο ισόγειο χώρο, στα Μελίσσια.
Το νέο ιατρείο λειτουργεί με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία σε ένα άνετο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε μικρούς και μεγάλους ασθενείς υγιείς και χαρούμενους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τεχνικές και υλικά που έχουν επιδείξει άριστη κλινική συμπεριφορά σε βάθος χρόνου.
Η αξιοποίηση των σύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων, η τεχνογνωσία,η συνεχής επιμόρφωση και η δια βίου επαγγελματική εκπαίδευση, η συνεργασία μεταξύ οδοντιάτρων άλλων ειδικοτήτων, η συνεργασία με οδοντοτεχνικά εργαστήρια που χρησιμοποιούν ψηφιακές τεχνικές κοπής και κατασκευής προσθετικών εργασιών, δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις για υψηλού επιπέδου οδοντιατρική περίθαλψη.
Στο ιατρείο λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής. Οι προφυλάξεις αυτές περιλαμβάνουν τα μέτρα ατομικής προστασίας του ασθενή, την ασφαλή διαχείριση και αποκομιδή αιχμηρών αντικειμένων και απορριμμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του εξοπλισμού και των επιφανειών
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Τα κλινικά περιστατικά που αντιμετωπίζουμε στο ιατρείο μας, καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα από απλά περιστατικά μέχρι και πιο σύνθετα και πολύπλοκα.
Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί ο οδοντίατρος θα πρέπει να έχουν άριστη προβλεψιμότητα και να έχουν υψηλή επιστημονική τεκμηρίωση.
Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος.
Βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Προσθετικός σχεδιασμός αποκαταστάσεων σε συνδυασμό με σύγχρονα αποκαταστατικά υλικά, τα οποία είναι ικανά να αυξήσουν τη διάδοση του φωτός στη μάζα τους.
  • Όψεις από πολυμερή και κεραμικά υλικά–ψηφιακή αισθητική σχεδίαση
  • Οδοντική χειρουργική
  • Περιοδοντολογία: Θεραπεία ουλίτιδας–θεραπεία περιοδοντίτιδας
  • Προληπτική οδοντιατρική–Παιδοδοντιατρική.Το υγιές παιδικό στόμα αποτελεί τη βάση για το υγιές στόμα του ενήλικα. Πρόγραμμα φθοριώσεων και εφαρμογή προληπτικών καλύψεων οπών και σχισμών. Ημερολόγιο διατροφής για να εντοπιστούν οι ανάγκες του μικρού ασθενή
  • Λεύκανση δοντιών: Η λεύκανση στο ιατρείο ολοκληρώνεται σε 2 επισκέψεις διάρκεια 30 λεπτών. Μεταξύ των επισκέψεων μεσολαβεί μια βδομάδα. Στο σπίτι η λεύκανση γίνεται με τη χρήση ειδικού εξατομικευμένου μαλακού νάρθηκα
  • Οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης
  • Δυσλειτουργία κροταφογναθικής Διάρθρωσης – θεραπεία βρυγμού

Στοιχεία Αναζήτησης: Πρασινη Διαχειριση Ιατρειου, Εμφυτευμα Εμφυτευματα, Στοματολογια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: