Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΟΝΙΚΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, Νηπιαγωγός , Τηλ: 2108628610 
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης ''Βανίλια με Βατόμουρο'' αγκαλιάζουμε με αγάπη και φροντίδα, παιδάκια από 2 ετών έως και την εγγραφή τους στο Δημοτικό σχολείο.
Τα παιδιά χωρίζονται σε ομαδούλες ανάλογα με την ηλικία τους.
Το σχολείο μας λειτουργεί από τις 07:00 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Παραμένουμε κλειστά τον  Αύγουστο.
Η μετακίνηση των παιδιών μας εξασφαλίζεται από ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, με τη συνοδεία παιδαγωγού και έμπειρου οδηγού. Τα δρομολλόγια είναι πολλά και μικρής διάρκειας ώστε να εξασφαλίζεται η άνετη και ασφαλής μετακίνηση των παιδιών από και προς το σπίτι.
Η φιλοσοφία του σχολείου μας είναι βασισμένη στην Παιδαγωγική προσέγγιση Reggio Emilia ενός παιδαγωγικού συστήματος που προωθεί την ελεύθερη δημιουργικότητα, την ενσυναίσθηση, την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και την κατάκτηση της γνώσης μέσω του Παιχνιδιού και της Τέχνης.

Νηπιαγωγείο
Κερκύρας 135 Νέα Κυψέλη, Αθήνα, Τηλ. 2108217220

Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός
Καλλιφρονά 65 Κυψέλη, Αθήνα, Τηλ. 2108628610
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το παιδί αποτελείται από εκατό. Το παιδί έχει εκατό γλώσσες, εκατό χέρια, εκατό σκέψεις, εκατό τρόπους σκέψης, παιχνιδιού, ομιλίας. Εκατό, πάντα εκατό τρόπους να ακούει, να θαυμάζει, να αγαπά. Εκατό χαρές να τραγουδά και να καταλαβαίνει, Εκατό κόσμους να εφευρίσκει, εκατό κόσμους να ονειρεύεται. Το παιδί έχει εκατό γλώσσες (και εκατό εκατό εκατό ακόμη), αλλά του αποστερούν τις ενενήντα εννιά. Το σχολείο και ο πολιτισμός διαχωρίζουν το κεφάλι από το σώμα. Λένε στο παιδί: να σκέφτεται χωρίς τα χέρια, να τα καταφέρνει χωρίς το κεφάλι, να ακούει και να μη μιλάει, να κατανοεί χωρίς να χαίρεται, να αγαπά και να θαυμάζει μόνο το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Λένε στο σπίτι να ανακαλύψει τον κόσμο που ήδη υπάρχει και από τις εκατό κλέβουν τις ενενήντα εννιά. Λένε στο παιδί ότι η εργασία και το παιχνίδι, η πραγματικότητα και η φαντασίωση, η επιστήμη και η φαντασία, ο ουρανός και η γη, η λογική και το όνειρο είναι πράγματα που δεν πάνε μαζί. Κι έτσι λένε στο παιδί ότι οι εκατό δεν υπάρχουν.
Το παιδί λέει: Αποκλείεται. Οι εκατό υπάρχουν!

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδικος, Προσχολικη Ηλικια, Βρεφονηπιακος, Προσχολικη Αγωγη, Reggio Emilia, Θεατρικο Παιχνιδι, Σχολικο, Προνηπιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: