Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
  • BSc (Hons) in Psychology (The British Open University)
  • MA in Humanistic Integrative Counseling & Psychotherapy (Middlesex University)
  • Ειδίκευση στην ψυχοθεραπευτική προσεγγιση της Gestalt η οποία στόχο της έχει να βοηθήσει το άτομο στο «εδώ και τώρα» να συνειδητοποιήσει σκέψεις, συμπεριφορές, συναισθήματα και να αναλάβει την ευθύνη του γι' αυτά. Ψυχοθεραπεία ατομική και ομαδική σε ενηλίκους αλλά και σε εφήβους με στόχο την αντιμετώπιση, διαχείριση των προβλημάτων για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας. Ομάδες αυτογνωσίας, ομάδες γυναικών κ.λπ. Διαχείριση του άγχους που απορρέει από την οικονομική κρίση και επηρεάζει τις ισορροπίες τόσο μέσα στις σχέσεις μας όσο και μέσα στην οικογένεια. Αντιμετώπιση & θεραπεία για φοβίες, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, οικογενειακή συμβουλευτική, θεραπεία ζεύγους, ψυχοσωματικά ζητήματα υγείας, δυσκολίες διαπροσωπικών σχέσεων.


2ο ιατρείο: Μηδείας & Νίκαιας - Νέα Σμύρνη

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διεξάγω ατομική και ομαδική συμβουλευτική σε ενήλικες, γονείς, εφήβους και ζευγάρια. Ειδίκευση στην αυτογνωσία, προσωπική & ψυχική ανάπτυξη, στο ψυχικό τραύμα, κρίσεις πανικού, καταθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, στρες πανελληνίων κ.λπ. Στόχος μου ως ψυχοθεραπεύτρια είναι μέσω της αυθεντικής μου παρουσίας, των σκέψεων, των συναισθημάτων κσι της παρατήρησής μου, να βοηθήσω τον θεραπευόμενο να συνειδητοποιήσει ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να επιφέρει αλλαγή στη ζωή του εκτός από τον ίδιο.
Επιπλέον ειδικεύομαι στην ψυχική υγεία των εφήβων και στις ψυχολογικές τους ανδτιδράσεις οι οποίες είναι άμεσα επηρεασμένες από τις βιοσωματικές αλλαγές της ήβης, σε συνδυασμό με τα ψυχοκοινωνικά προβλήματα που απορρέουν από τις γνωστικές και συναισθηματικές τους ικανότητες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπευτρια, Συμβουλευτικη, Αυτογνωσια, Θετικη Ψυχολογια, Συμβουλος Ψυχικης Υγειας, On Line Συνεδριες Μεσω Skype
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αττικής
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
 
Μοιράσου το: