Κατηγορίες
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Μαθήματα Αγγλικών
Μαθήματα Γαλλικών
Μαθήματα Γερμανικών
Μαθήματα Ισπανικών
Μαθήματα Ιταλικών
Μαθήματα Κινέζικων
Μαθήματα Ρωσικών
Μαθήματα Τούρκικων
Περιγραφή Επιχείρησης
Στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy® όλοι μαθαίνουν ξένες γλώσσες όπως έμαθαν ποδήλατο: Εύκολα, Ευχάριστα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Βασικός μας στόχος είναι ο σπουδαστής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.
Τα So easy® παρέχουν το ιδανικό μάθημα σε ολιγομελή τμήματα (4-8 ατόμων). Ασχολούμαστε με κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρακινώντας τον να εξελίσσεται συνεχώς μέσω της ευγενούς άμιλλας.
Τα χρονοδιαγράμματα είναι ρεαλιστικά αλλά και ευέλικτα και ορίζονται με βάση την ηλικία των σπουδαστών και το επίπεδο δυσκολίας της ύλης ή του πτυχίου.
Στα ατομικά μαθήματα, σύμφωνα με στατιστικές, το ποσοστό επιτυχίας είναι ανησυχητικά χαμηλό καθώς η επιλογή βιβλίου, χρονοδιαγράμματος αλλά και του χρόνου εξάσκησης κάθε δεξιότητας της γλώσσας γίνεται από έναν καθηγητή ο οποίος τις περισσότερες φορές είναι άγνωστος σε εμάς. Στα So easy® τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στα So easy® ακολουθείται αυστηρά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να καλύπτεται η διδακτική ύλη ανά επίπεδο και σε πραγματικές ώρες.
Οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες δεν ευνοούνται σε πολυπληθείς τάξεις. Το ιδανικό είναι ο συνδυασμός ατομικού μαθήματος και τάξης όπου ο μαθητής μπορεί να εξασκήσει με τους συμμαθητές του δεξιότητες της γλώσσας και να ενταχθεί σε μία κοινωνική ομάδα με συνομηλίκους.
Επιπλέον, στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy® εστιάζουμε σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά, αφού καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες και με βάση αυτά τα στοιχεία σκιαγραφούμε το ακαδημαϊκό του προφίλ. Μελετώντας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, επιλέγουμε γι’ αυτόν το κατάλληλο πρόγραμμα για την επίτευξη των στόχων αυτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η So easy® έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα εγκυρότερα εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών διεθνώς, αφού τα προγράμματά της είναι αυτό ακριβώς που ζητάει κάθε σπουδαστής:
Προσαρμοσμένα στις δικές του ανάγκες!
Διάλεξε τη Γλώσσα που σε ενδιαφέρει:

  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Ιταλικά
  • Ισπανικά
  • Κινέζικα
  • Αραβικά
  • Ρώσικα
  • Τούρκικα

Στοιχεία Αναζήτησης: Φροντιστηρια, Αγγλικων Γαλλικων Γερμανικων, Ισπανικων Ιταλικων Αγγλικα, Γαλλικα Γερμανικα Ισπανικα Ιταλικα, Lower Proficiency, Φροντιστηριο Για Ενηλικες Ενηλικων, Αγγλικα Αγγλικων Lower, Γαλλικα Γαλλικων Delf Dalf, Γερμανικα Γερμανικων Ιταλικα Ιταλικων, Ielts Toeic Toefl Gmat Celi
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: