Κατηγορίες
Κλειδιά & Κλειδαριές, Κλειδιά Αυτοκινήτου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 στο Λαύριο, από τον Κωνσταντίνο Χατζηπαρασκευά. Με την εξειδίκευση που είχε ήδη σε μικρομηχανισμούς και ηλεκτρονικά, εύκολα προσέγγισε τις ιδιαιτερότητες κλειδιών και κλειδαριών τόσο ως προς την επισκευή όσο και ως προς την κατασκευή - αναβάθμιση των συστημάτων τους. Με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών αλλά κυρίως τη συνέπεια, την εντιμότητα και τη διακριτικότητα, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε υπηρεσίες που αγγίζουν το 100% των απαιτήσεων των καταναλωτών, με προσωπική υπεύθυνη εργασία και μέσα από ένα δίκτυο επιλεγμένων ειδικών τεχνικών του χώρου, για τις πιο εξειδικευμένες και απαιτητικές εργασίες.
Οι βασικότερες υπηρεσίες μας είναι:
AUTO - MOTO
Κλειδιά immobilizer αυτοκινήτων - μοτοσυκλετών με τηλεχειρισμό ή χωρίς, κάρτα Renault και Smart Keys.
Δημιουργία κλειδιού αυτοκινήτου από την αρχή, σε περιπτώσεις all keys lost.
Προγραμματισμός κλειδιών με διαγνωστικό, διαγραφή χαμένων κλειδιών, διάβασμα κωδικού PIN, συγχρονισμός εγκεφάλου και πίνακα οργάνων, διάγνωση και διαγραφή βλαβών. immo off - Κατάργηση του immobilizer σε ειδικές περιπτώσεις Επισκευή κλειδιών με τηλεχειρισμό, με αντικατάσταση μπουτόν (διακόπτες), πηνίων, πυκνωτών ή επισκευή πλακέτας.
Επισκευή ειδικών ηλεκτρονικών κλειδιών BMW, MERCEDES, VW, κάρτες RENAULT κ.λπ.
Επισκευή εξωτερικού κελύφους κλειδιών με αντικατάσταση του κελύφους ή των μπουτόν.
Τηλεχειριστήρια αυτοκινήτων μεμονωμένα ή ενσωματωμένα στο κλειδί και τηλεχειριστήρια συναγερμών.
Άνοιγμα ξεκλείδωμα αυτοκινήτων χωρίς ζημιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
REMOTE
Τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης όλων των τύπων για ρολά, γκαραζόπορτες, συναγερμούς, σκάφη κ.λπ.
Προγραμματισμός, διαγραφή παλαιών χειριστηρίων στο δέκτη, αλλαγή δέκτη ή εγκατάσταση. Επισκευή τηλεχειριστηρίου, τηλεκοντρόλ, αλλαγή κωδικού.
OIKIA - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Κλειδιά ασφαλείας, θωρακισμένων θυρών, χρηματοκιβωτίων, γραμματοκιβωτίων, ειδικών εφαρμογών.
Αναβάθμιση κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας.
Αυτόματο κλείδωμα - ξεκλείδωμα εισόδου.
Access control με πλήθος εφαρμογών όπως ηλεκτροπύρος, ηλεκτρομαγνήτης, ηλεκτρικές κλειδαριές, κλειδαριές motorized, βιομετρικά συστήματα ελέγχου, δακτυλικό αποτύπωμα, πληκτρολόγιο κ.λπ.
Συστήματα μάστερ με κλειδί master ή key alike για επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, σχολεία, οργανισμούς, μηχανικής ή ηλεκτρονικής λειτουργίας.
Επισκευή κλειδαριάς, ρύθμιση πόρτας.
Πρόσθετη ασφάλεια πόρτας, ενίσχυση με ειδικά εξαρτήματα.
Σούστα αυτόματου κλεισίματος εισόδου, μηχανική ή ηλεκτρική.
Διαρρήξεις, άνοιγμα κλειδωμένων ή τραβηγμένων θυρών κάθε τύπου.
Διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων, επισκευή χρηματοκιβωτίου, ενίσχυση αναβάθμιση χρηματοκιβωτίου, τοποθέτηση.
Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και κατασκευαστές παγκοσμίως στο χώρο των κλειδιών και κλειδαριών και μπορούμε να προμηθεύσουμε οποιοδήποτε προϊόν άμεσα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για επαγγελματίες, ποσοτικές εκπτώσεις και ειδικές συνεργασίες με συνεργεία αυτοκινήτων, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, οργανισμούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: 24 Ωρες Κλειδαρας Κλειδαριες Kleidaries Kleidaras, Ανοιγμα Σπιτιων Σπιτιου Εξωπορτας, Immobilizer Επισκευες Episkeyes, Ανοιγμα Θωρακισμενων Πορτων, Ανοιγμα Αυτοκινητων Αυτοκινητου, Ανοιγμα Πορτων Ασφαλειας Πορτας, Τηλεχειριστηριο Γκαραζοπορτας, Αντικατασταση Παλαιων Κλειδαριων, Διαρρηξη Διαρρηξεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλα τα Μεσόγεια.
Φωτογραφίες
 
 
Μοιράσου το: