Κατηγορίες
Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
«Του Αιακού δοξαστό είναι τ' όνομα· δοξασμένη κι η καραβοξάκουστη Αίγινα· με των Θεών καλοτύχη δωριέας σαν ήρθε του Ύλλου και του Αιγιμίου λαός την κατοίκησε· και κυβερνιούνται υπακούοντας τους κανόνες μην πατώντας τη θεία τάξη και τα δίκια των ξένων κρατώντας.» Πίνδαρος, 9ος Ισθμιόνικος, 5ος αιώνας π.Χ.

Σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο νησί της Αίγινας, το μέρος που εξύμνησαν οι Όμηρος και Πίνδαρος, την πατρίδα του αρχαίου γλύπτη Ονατά,την πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού κράτους, το νησί όπου έζησε ο Άγιος Νεκτάριος, τη μούσα του Καζαντζάκη, του Καπράλου, του Μόραλη, του Νικολάου και της Αγγελάκη-Ρουκ. Η ιστορία μακρόχρονη και πλούσια.. Είναι προνόμιό μας να είμαστε ο ξεναγός σας σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η δραστηριότητά μας στον χώρο του τουρισμού ξεκινά από τη δεκαετία 70 και εκτείνεται στο μεγαλύτερο φάσμα του χώρου.
Η συνεργασία μας με μεγάλα και καταξιωμένα τουριστικά γραφεία όπως Horizon Travel, Amphitryon Holidays, Hellenic Tours, Triaena, OM Hellas, Ginis Vacances, Travel Center, PAM Tours, Haritou Grp και πολλά άλλα, καθώς και η 35χρονη πείρα μας εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σήμερα είμαστε πλέον σε θέση να καλύψουμε την κάθε σας τουριστική ανάγκη. Ενδεικτικά, στις υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο μας συπεριλαμβάνονται:
Ενοικιάσεις ξενοδοχείων, βιλλών και διαμερισμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Ενοικίασεις αυτοκινήτων, μηχανών και σκαφών
Μεταφορές
Μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές
Διοργάνωση μεμονωμένων και ομαδικών ταξιδίων προς την Ελλάδα ή το εξωτερικό
Προτάσεις για ταξίδια αναψυχής, Επαγγελματικό τουρισμό, Εναλλακτικό τουρισμό
Groups & Incentives
Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Μοιραστείτε μαζί μας λοιπόν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και θα διαπιστώσετε πως οι προτάσεις μας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιασεις Ξενοδοχειων, Βιλλων, Ενοικιασεις Αυτοκινητων, Ταξιδια Αναψυχης, Groups & Incentives
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αίγινα Αττική
Φωτογραφίες