Κατηγορίες
Ζωοτροφές - Πτηνοτροφές - Ιχθυοτροφές, Καλλωπισμός - Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων, Pet Shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Στη δική μας γειτονιά όλα τα κατοικίδια βρίσκουν αυτό που θέλουν! Τροφές, λιχουδιές, αξεσουάρ και είδη περιποίησης-υγιεινής, σε ανταγωνιστικές τιμές για σκυλάκια, γατάκια, πτηνά, ψάρια, τρωκτικά, ερπετά.
Το PetHood είναι μία οικογενειακή επιχείρηση λιανικής και χονδρικής πώλησης ειδών κατοικίδιων ζώων. Το κατάστημα της γειτονιάς μας άνοιξε τις πόρτες του στις 04 Μαΐου 2015 στη Θέρμη, για να υποδεχτεί κάθε μικρό μας φίλο.
Από αγάπη και σεβασμό για όλους τους φτερωτούς, τριχωτούς ή υδρόβιους συγκατοίκους μας, διαμορφώσαμε έναν ζεστό, φιλικό και καθαρό χώρο 120 τ.μ., στον οποίο θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα από τροφές, λιχουδιές, αξεσουάρ και είδη περιποίησης/υγιεινής και όλα αυτά σε ανταγωνιστικές τιμές!
Στόχος μας είναι η διατήρηση της καλής υγείας και ευζωίας των πολύτιμων φίλων μας και ευχή μας, ο χώρος μας να εξελιχθεί σε έναν αγαπημένο προορισμό όχι μόνο των κατοικίδιων αλλά και για όλους εμάς που έχουμε αναλάβει τη φροντίδα ενός δίποδου ή τετράποδου φίλου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Pet Grooming
  • Σκυλοτροφές
  • Σκυλόσπιτα
  • Κλουβιά
  • Τροφές για ψάρια
  • Τροφές για Πουλιά
  • Αξεσουάρ για κάθε κατοικίδιο


Ορισμένες από τις εταιρείες που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας είναι: Oven Baked, Earthborn, Josera, Dingo, Royal Canin, Equilibrio, Pre Mil, Happy Dog, Brekkies, Ok, Sera, Tropical, Benelux, Manitoba, Lolo Pets, Pet Interest, Ever Clean, Imperial, Trixie, Rogz, Ferplast, Eheim, Sicce... αν και στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε ακόμη και την πιο εξειδικευμένη ανάγκη, η γκάμα των προϊόντων μας διαρκώς εμπλουτίζεται με νέες εταιρείες.
Καθημερινά εκτελούμε δωρεάν παράδοση κατ΄οίκον στις περιοχές της Θέρμης και κάθε Σάββατο σε Πανόραμα, Τριάδι, Νέα Ραιδεστό, Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Ταγαράδες και Νέο Ρύσιο (ελάχιστη παραγγελία 30,00€).

  • Δυνατότητα πληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή εφάπαξ πληρωμή με χρήση οποιασδήποτε κάρτας όλων των τραπεζών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σκυλοτροφες, Σκυλοσπιτα, Αξεσουαρ Σκυλων, Κλουβια, Χυμα Ζωοτροφες, Κουνελια, Πουλια, Ψαρια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θέρμη Πανόραμα, Τριάδι, Νέα Ραιδεστό, Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Ταγαράδες και Νέο Ρύσιο.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Σάββατο από 10:00 έως 15:00
Τετάρτη από 10:00 έως 14:30 & από 17:30 έως 21:00