, 2102523963
Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Χαλιά - Μοκέτες - Τάπητες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ , Τηλ: 2102521073  Κιν: 6985019330
Περιγραφή Επιχείρησης
ΙΩΝΙΑ Ταπητοκαθαριστήρια
45 χρόνια σεβασμού, γνώσης και συνέπειας.
Κοντά σας σε όλη την Αττική με ένα τηλεφώνημα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Καθαρισμός

Σε σύντομο διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας καθαρίζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με ουδέτερα και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που σέβονται τα πολύτιμα χαλιά σας αλλά και το περιβάλλον. Με τον τακτικό καθαρισμό επιτυγχάνουμε τη σωστή συντήρηση των χαλιών σας προστατεύοντάς τα από το σκόρο, τα ακάρεα, τη σκόνη και άλλους μικροοργανισμούς που τα καταστρέφουν. Φροντίζουμε έτσι να κρατούν τα χρώματά τους ζωντανά και αναλλοίωτα.

Φύλαξη

Τα χαλιά σας περνούν από λεπτομερή έλεγχο, συσκευάζονται και ταξινομούνται στους ειδικά ασφαλισμένους χώρους μας μακριά από την υγρασία και τη ζέστη χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και για όσο καιρό χρειαστεί.

Άλλες Υπηρεσίες:

  • Ρέλιασμα
  • Μαντάρισμα
  • Αντικατάσταση σε φθαρμένο κρόσσι και ούγια

Στοιχεία Αναζήτησης: Ταπητοκαθαριστηρια, Ταπητοκαθαριστηριο, Tapitokatharistiria, Tapitokatharistirio, Καθαρισμος Χαλιων, Καθαρισμος Ταπητων, Ρελιασμα, Καθαρισμα Χαλιων, Επιδιορθωσεις Χαλιων, Φυλαξη Χαλιων, Καθαρισμος Μοκετας, Βιολογικος Καθαρισμος Ταπητων, Βιολογικος Καθαρισμος Χαλιων, Βιολογικος Καθαρισμος Μοκετων, Καθαρισμος Χειροποιητων Χαλιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική, Βόρεια Προάστια, Πειραιάς, Ανατολικά Προάστια, Μεσόγεια, Δυτικά Προάστια, Νότια Προάστια
 
Μοιράσου το: