Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, Καθαρισμός Στρωμάτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΙΑΣ, Γεωπόνος   Κιν: 6973319525
Μυοκτονίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ’’ είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο του ελέγχου παρασίτων. Με σύγχρονη αντίληψη, εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνει την κάθε περίπτωση με μοναδικό τρόπο και αίσθημα ευθύνης. Ειδικά για χώρους συνάθροισης ανθρώπων όπως σχολεία επιχειρήσεις παραγωγής, εμπορίας τροφίμων και ποτών, πρώτο μέλημα η πλήρης εξαφάνιση των παρασίτων με ασφάλεια προς τον άνθρωπο. Το προσωπικό μας έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση (γεωπόνοι) και εξειδίκευση στον έλεγχο παρασίτων, με συνεχείς παρουσίες σε διεθνή συνέδρια και εκθέσεις κάθε χρόνο και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις. Εφαρμόζονται μέθοδοι καταπολέμησης που κινούνται πάνω σε διεθνείς οδηγίες και πρότυπα όπως τα IFS & BRC και φυσικά εφαρμογές κατά HACCP & ISO.
Η επιχείρηση μας εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO: 9001-2008 πιστοποιημένο από τη EUROCERT. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σκευάσματα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εγκεκριμένα από το Υπουρ. Αγροτ. Ανάπ. και Τροφ. και τον Ε.Ο.Φ. Πρόσφατο κορυφαίο απόκτημα μας, μια θερμική κάμερα της FLIR, που ανιχνεύει τους εισβολείς γρήγορα και με μια ματιά.
Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΟΤΙΚΗ'' αναλαμβάνει πιστοποιημένα την απολύμανση στρωμάτων οικιακής χρήσης αλλά και των Ξενοδοχειακών μονάδων, απαραίτητη προϋπόθεση για τα επιπλέον Αστέρια αξιολόγησης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ''ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ'' είναι η κορυφαία εταιρεία της Θεσσαλίας στο χώρο των απολυμάνσεων-απεντομώσεων, μια καταξιωμένη εταιρεία στελεχωμένη από έμπειρους επιστήμονες γεωπόνους που χρησιμοποιεί σκευάσματα εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και ΠΑΝΤΑ στις καλύτερες τιμές!!!!
Μπορούμε να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα, που πιθανώς να εμφανισθεί στην οικία σας όπως: κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί, σκορπιοί, αράχνες, ποντίκια, ερπετά καθώς επίσης και κουνούπια που τόσο ενοχλητικά και έντονα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια, μεταδίδοντας ιούς και ασθένειες.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πιστοποιημένα την απολύμανση στρωμάτων οικίας αλλά και ξενοδοχειακών μονάδων ,απαραίτητη προϋπόθεσή για τα επιπλέον αστέρια αξιολόγησης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία που αφορά την απεντόμωση – απολύμανση και μυοκτονία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονιες, Απωθηση Φιδιων, Κατσαριδες, Κοργιοι, Εντομοκτονιες, Αρωματικα Σπρεϊ, Απολυμανση Στρωμματων, Ακαρια, Απωθησεις Πουλιων, Απολυμανσεις Απολυμανση, Ψυλλοι, Ακαρεα, Φιδοαπωθησεις, Απολυμανεις Επιχειρησεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Λάρισας
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: