Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ , Τηλ: 2109402700 
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Aspis Real Estate ιδρύθηκε το 2003 και έκτοτε δραστηριοποιείται στη διαμεσολάβηση για τη σύναψη αστικών συμβάσεων πώλησης, μίσθωσης ακινήτων, παραχώρησης ακινήτων προς οικοδόμηση με αντιπαροχή ή υπόδειξη ευκαιρίας για τη σύναψη τέτοιων συμβάσεων, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες της ενημέρωση και συμβουλές σε ζητήματα που αφορούν τη διαδικασία της αγοράς, πώλησης και μίσθωσης ακινήτων.
Η Aspis Real Estate αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο οργανωμένων μεσιτικών γραφείων του Νομού Αττικής. Οργανωμένα μεσιτικά γραφεία της Aspis Real Estate με Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας καλύπτουν όλες τις γειτονιές της Αθήνας.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας, που κατέχουν πολυετή εμπειρία, εκπαίδευση κι εξειδίκευση στο αντικείμενο του ώστε να καλύπτουν την κάθε στεγαστική σας ανάγκη με απόλυτη εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα και επαγγελματισμό. Επίσης, οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας, υποστηρίζονται από αποτελεσματικό διοικητικό, γραμματειακό και άλλο εξειδικευμένο προσωπικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μέσω του μεγαλύτερου χαρτοφυλακίου ακινήτων, που αποτελείται από διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα και οικόπεδα, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό ακίνητο για εσάς.
Η φιλοσοφία μας: Η εξειδίκευσή μας ανά περιοχή και είδος ακινήτου και το ενδιαφέρον μας για την κάλυψη των επενδυτικών και στεγαστικών αναγκών των πελατών μας, αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα οδηγό στην πορεία μας, αναδεικνύοντας μας στο μεγαλύτερο διαμεσολαβητή ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα.
Πώς επιτυγχάνουμε: Το μοντέλο Franchise της Aspis Real Estate βασίζεται στην αποκλειστικότητα της γεωγραφικής περιοχής ανά κατάστημα. Το κάθε κατάστημα της Aspis Real Estate δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην περιοχή που του έχει αναθέσει η Εταιρεία έχοντας έτσι απόλυτη εξειδίκευση και γνώση των συγκεκριμένων γεωγραφικών περιοχών και των προσφερόμενων σε αυτές ακινήτων. Το σύστημα αυτό αποτελεί ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας και όχι ανταγωνισμού μεταξύ των γραφείων τα οποία δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές και είναι συνδεδεμένα μέσω μιας κοινής βάσης δεδομένων. Τα καταστήματα του δικτύου και οι συνεργάτες τους συνεργάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας ουσιαστικά μια μοναδική στην Ελληνική αγορά υπηρεσία μιας στάσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγορες Πωλησεις Ακινητων & Οικοπεδων, Αγορες Πωλησεις Ενοικιασεις Επαγγελματικης Στεγης, Επενδυτικα Ακινητα, Golden Visa, Χρηματοδοτησεις, Εκτιμησεις Ακινητων, Ερευνα Αγορας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Καλλιθέα. Ταύρος, Μοσχάτο
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:30 έως 19:00
 
Μοιράσου το: