, 2310695597
Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ   Κιν: 6974491945 Email: chris40idis@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης

Η Μεταφορική Εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, με έδρα στο Ωραιόκαστρο, δραστηριοποιείται στο χώρο των χερσαίων μεταφορών, από το 2003 και αποτελεί λύση στις Μετακομίσεις - Μεταφορές σας. Σε όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας, μάς χαρακτηρίζει η συνέπεια και η υπευθυνότητα. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα, πλήρως εξοπλισμένα φορτηγά και μηχανήματα.
Αναλαμβάνουε την επαγγελματική σας μεταφορά, διανομή, περισυλλογή εμπορευμάτων της εταιρείας σας αλλά και και μηχανημάτων (5Μ έως 8,3 Μ μήκος).
Τα οχήματα είναι εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες (1,5-2 τόνων), παλετοφόρα (ηλεκτρικά).
Σημείο φόρτωσης μπορεί να είναι: Λιμάνι – Δ.Ε.Θ. – Φαρμακαποθήκη – Πρακτορεία, με αποστολέα εσάς και παραλήπτη οποιοδήποτε σημείο – διανομή – περισυλλογή.
Όλες οι μεταφορές αφορούν απευθείας παραδόσεις χωρίς μεταφορτώσεις.
Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτου δίπλωμα A.D.R.
Οι διαστάσεις των οχημάτων μας καθώς και τα βάρη αναφέρονται στην επισυναπτόμενη κάρτα.

Προσφέρουμε οποιαδήποτε μεταφορική υπηρεσία σε ιδιώτες και σε εταιρείες, όπως:

  • Να φορτο-εκφορτώνουν: ως 6 μέτρα δέματα (πάγκους, σωλήνες κ.ά.), λόγω της κουρτίνας και της διαιρούμενης κολώνας στα πλαϊνά
  • Να φορτο-εκφορτώνουν: Παλέτες - Ξύλινα κιβώτια, αλλά και συσκευασία οικοσυσκευής σε παλέτες, με την υδραυλική πόρτα και του παλετοφόρου
  • Να φορτο-εκφορτώνουν: μηχανήματα όγκου 8μέτρα, με την χρήση γερανογέφυρας, λόγω της ανοιγόμενης οροφής που διαθέτουν
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Το λύσιμο και το στήσιμο των επίπλων σας (ντουλάπα, σύνθετο, κρεβατοκάμαρα κ.τ.λ.)
  • Την αποσύνδεση - σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, εγκατάσταση - απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών , υδραυλικών, φωτιστικών και κλιματιστικών
  • Την περιτύλιξη τους με μεμβράνη, αναλόγως την ευαισθησία κάθε είδους. Η εργασία γίνεται και από ηλεκτρολόγο.

Επίσης, αναλαμβάνεται η καθαριότητα του σπιτιού πριν και μετά την μετακόμιση από εξειδικευμένο συνεργείο, ενώ διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη, άμεσα και αποτελεσματικά.
Με την ανυψωτική μετακόμιση, μπορούμε να μεταφέρουμε με ευκολία και ασφάλεια βαριά αντικείμενα όπως πιάνα, χρηματοκιβώτια κ.ά., αλλά και βαριά έπιπλα όπως καναπέδες, βιβλιοθήκες κ.ά., χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο τόσο για την περιουσία σας, όσο και για το κτήριο.
Τα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε είναι ευέλικτα και χρησιμοποιούνται για αντικείμενα που είναι δύσκολο να μετακινηθούν, σε περιπτώσεις που για παράδειγμα δεν υπάρχει ανελκυστήρας ή είναι πολύ ογκώδη για να περάσουν από την πόρτα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ανυψωτικη Μετακομιση, Ειδικες Μεταφορες, Μισθωση Φορτηγου, Αποσυναρμολογηση Επιπλων, Συνδεση Αποσυνδεση, Οικοσκευη, Αμπαλαζ, Καθημερινα Δρομολογια Εμπορευματων, Φορτωτικη, Συσκευασιες, Εθνικες Μεταφορες, Επαγγελματικες Διανομες, Ανυψωσεις, Συμβουλες Μετακομισης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 08:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: