Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το δικηγορικό μας γραφείο, με έδρα το Χαϊδάρι, παρέχει νομικές υπηρεσίες σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο με υπευθυνότητα και προσωπική σχέση με τους πελάτες του.
Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση και η ανελλιπής ενημέρωσή μας στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και των δικαστηριακών διαδικασιών που προσφέρει στους πελάτες του.
Διαχρονικές αρχές που διαπνέουν από ιδρύσεως μέχρι σήμερα τη λειτουργία του γραφείου είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, ο σεβασμός στους πελάτες και η δεοντολογία στην άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος.
Αποφάσεις της έχουν δημοσιευθεί στην Πειραϊκή Νομολογία, στα Χρονικά Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και στην Τράπεζα Πληροφοριών "ΝΟΜΟΣ".
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Ελένη Ηλία Παππά, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ασκεί ενεργά το λειτούργημα της δικηγορίας από το έτος 1993. Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
Το έτος 1995 ιδρύει το Δικηγορικό της Γραφείο στο Χαϊδάρι Αττικής, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα στον τρίτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Χαϊδαρίου, όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
Έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία στους τομείς του Αστικού Δικαίου (Οικογενειακό, Κληρονομικό, Εμπράγματο Δίκαιο), του Εμπορικού Δικαίου, του Ποινικού Δικαίου, καθώς στους ενδελεχείς ελέγχους τίτλων ακινήτων.
Το γραφείο ανταποκρίνεται με πληρότητα και εξειδίκευση στις ολοένα εξελισσόμενες απαιτήσεις της νομικής επιστήμης και παρέχει συμβουλευτική και δικαστική υποστήριξη με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων των εντολέων του, όπως αυτά προβλέπονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υπερχρεωμενα Νοικοκυρια, Οικογενειακο, Κληρονομικο, Διαζυγια, Διαθηκες, Διατροφες, Γενικο Αστικο Δικαιο, Επικυρωσεις, Μισθωσεις Ακινητα, Ποινικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: