Κατηγορίες
Γεωργικά Είδη & Προϊόντα, Συνεταιρισμοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είναι ένας συνεταιρισμός που ιδρύθηκε το 1917, και αποτελείται από 400 μέλη με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και διαχείριση νωπών φρούτων. Ο «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού» αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κινητήριους μοχλούς για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, όχι μόνο γιατί διασφαλίζει το εισόδημα εκατοντάδων παραγωγών, αλλά και γιατί προσφέρει θέσεις εργασίας σε δεκάδες ανθρώπους, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Οι παραγωγοί του Αγροτικού Συνεταιρισμού «ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού» καλλιεργούν σήμερα περίπου 6.500 στρέμματα. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι οικογενειακής μορφής και για το λόγο αυτό όλες οι καλλιεργητικές φροντίδες που αφορούν στο ροδάκινο γίνονται με πολλή μεγάλη προσοχή. Οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού βρίσκονται σε χώρο με έκταση περίπου 40 στρεμμάτων, που στεγάζει γραφεία διοίκησης, 13 ψυκτικούς θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, αποθήκη γεωργικών φαρμάκων, όπου ο παραγωγός προμηθεύεται γεωργικά εφόδια σε τιμές κόστους με δυνατότητα πίστωσης, αποθηκευτικούς χώρους, διαλογητήρια.
Επίσης, διαθέτει κατάστημα στην κεντρική αγορά Αθηνών στο Ρέντη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είναι πιστοποιημένος ISO, HACCP, GLOBALGAP. Ο ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ εφαρμόζει από το 2002 σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης κατά AGRO. Η σημασία της τόσο για τον παραγωγό, όσο και για τον καταναλωτή είναι κρίσιμη, καθώς διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του προϊόντος, κάτι που αποτελεί κύριο μέλημα του συνεταιρισμού. Επενδύει κάθε χρόνο περί τις 100.000 ευρώ στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών του, δαπανά ανάλογα ποσά στην προβολή και διαφήμιση των προϊόντων του, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις σε χώρες όπως Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο.
Από πλευράς της Ελλάδας, καλείται κάθε χρόνο στην ευρωπαϊκή διάσκεψη πυρηνόκαρπων που γίνεται στη Γαλλία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγροτικος Συνεταιρισμος, Ροδακινα, Μηλα, Δαμασκηνα, Ακτινιδια Κερασια, Κυδωνια, Βερικοκα Αχλαδια, Ροδακινα Velvita, Ροδακινα Ασεποπ, Φρουτα Velvita
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: