Κατηγορίες
Σχολές Οδηγών
Περιγραφή Επιχείρησης
Η σχολή οδηγών driving matters ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τον Θύμιο Μπόκαρη και τον Αλέξανδρο Καραμανλή και βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Κανακάρη 69-71, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία Όλγας.
Απέχει 3 λεπτά από το σταθμό των τρένων και είναι δίπλα σε στάση του λεωφορείου 6 (γραμμή ΠΑΤΡΑ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) και σε στάση του 2 ( γραμμή ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ- Τ.Ε.Ι.). Τον Ιούνιο του 2013 η σχολή απέκτησε άδεια λειτουργίας Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων. (ΣΧΟΛΗ Π.Ε.Ι.).
Εκπαιδευτές: Ο Θύμιος Μπόκαρης είναι εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών από το 2009. Παράλληλα συμμετέχει σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πολλές διακρίσεις. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής είναι απόφοιτος φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 2011 διδάσκει στο Ι.Ι.Ε.Κ. Βέργη στο τμήμα Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εκπαίδευση μια ευχάριστη διαδικασία παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις που θα σε κάνουν να οδηγείς με αυτοπεποίθηση και με ασφάλεια. Η επιλογή της κατάλληλης σχολής οδηγών στην Πάτρα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στη σχολή οδηγών Driving Matters στην Πάτρα θα βρεις όλα αυτά που ψάχνεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Γιατί να επιλέξεις εμάς;
ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Χωρίς ανύπαρκτα παράβολα και κρυφές χρεώσεις. Η τιμή που θα συμφωνήσουμε είναι και η τιμή που θα πληρώσεις από τη στιγμή που θα εγγραφείς μέχρι τη στιγμή που θα παραλάβεις το δίπλωμά σου από τη σχολή μας.
Σε μας μπορείτε να έχετε: Δίπλωμα Αυτοκινήτου, Δίπλωμα Μοτοποδηλάτου ΑΜ (έως 50cc), Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας Α1 (έως 125cc), Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας Α2 (έως 48hp), Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας Α (χωρίς περιορισμό), Δίπλωμα Φορτηγού, Δίπλωμα Λεωφορείου, Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.), Online Εκπαιδευτικό Λογισμικό. Διεκπεραιώσεις υποθέσεων που αφορούν την υπηρεσία Μεταφορών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διπλωμα Αυτοκινητου, Driving Matters Πατρα, Σχολες Οδηγων Πατρα, Επεκτασεις, Μαθηματα Οδηγησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάτρα
Φωτογραφίες