Κατηγορίες
Κλιματισμός, Είδη Θέρμανσης
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Bailos climatenergy είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία κλιματισμού και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, με σταθερή ανοδική πορεία και ανάπτυξη, η οποία προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει έμπειρες και εξειδικευμένες συμβουλές σε θέματα, κλιματισμού, θέρμανσης, αερίου, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξαερισμού, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αντιπροσωπεύουμε το μεγαλύτερο βιομηχανικό συγκρότημα της Ιαπωνίας "Mitsubishi Electric" με κλιματιστικά που έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά από το 1977. Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα συντήρησης για την εξυπηρέτηση των πελατών και μετά την πώληση των εμπορευμάτων μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για όλες τις παρακάτω υπηρεσίες: αντλίες θερμότητας, ηλεκτρική θέρμανση, ηλιακά, κλιματισμός, θέρμανση, αέριο, συστήματα αυτοματισμού, θερμιδομέτρηση και αυτονομία, φωτοβολταϊκά.


Στοιχεία Αναζήτησης: Mitsubishi, Συστηματα Αυτοματισμου, Μοναδες Ψυξης, Πωλησεις Κλιματιστικων, Δοχεια Διαστολης, Θερμαντικα Σωματα, Καλοριφερ, Εξαρτηματα Λεβητοστασιου, Θερμοπομποι, Σωματα Μπανιου, Ηλεκτρικοι Λεβητες, Διακοπτες Καλοριφερ, Αντλια Θερμοτητας, Service, Θερμανση Με Υγραεριο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: