Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το μεσιτικό γραφείο Locate Cyclades διαχειρίζεται πολυτελείς κατοικίες στο νησί της Πάρου. Η δραστηριότητά μας αφορά την πώληση και την τουριστική βραχυπρόθεσμη μίσθωση κατοικιών.
Επιλέγουμε προσεκτικά τα ακίνητα δίνοντας έμφαση στην τοποθεσία, την ποιότητα κατασκευής, την αρχιτεκτονική και το design.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη στοχευμένες επιλογές εξοχικής κατοικίας, οι οποίες θα τον οδηγήσουν στη βέλτιστη επιλογή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεσιτικές υπηρεσίες που αφορούν τη βραχυπρόθεσμη τουριστική μίσθωση. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την προβολή και προώθηση εξοχικών κατοικιών μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.locatecyclades.com/ και άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή μέσα προβολής. Αναλαμβάνουμε την εξ ολοκλήρου διαχείριση των κρατήσεων καθώς και τις οικονομικές συμφωνίες με τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο στους πελάτες μας. Παρέχουμε αποκλειστικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών κατά την άφιξή, παραμονή και αποχώρησή τους από την Πάρο. Τέλος, είμαστε υπεύθυνοι για το check-in και check-out των επισκεπτών.
  • Μεσιτικές υπηρεσίες αγοραπωλησίας εξοχικών κατοικιών. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την προώθηση και προβολή εξοχικών κατοικιών με σκοπό την ανεύρεση δυνητικά ενδιαφερομένων πελατών στοχεύοντας στην πώληση του ακινήτου. Σε συνεννόηση με τον αγοραστή προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες του. Βάσει των επιλογών του επισκεπτόμαστε μαζί τα ακίνητα και στη συνέχεια γίνεται ενδελεχής παρουσίασή τους. Κατόπιν της τελικής του επιλογής αναλαμβάνουμε τον συντονισμό όλων των απαραίτητων ενεργειών με σκοπό την οριστική μεταβίβαση του ακινήτου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ενοικιασεις Βιλων, Rent Villas, Αγορα Εξοχικων Κατοικιων, Μεταβιβασεις Πωλησεις Ακινητων, Αγορα Πωληση Οικοπεδου Οικοπεδων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάρος
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με χρεωστική
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: