Κατηγορίες
Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη, Χαλιά - Μοκέτες - Τάπητες
Περιγραφή Επιχείρησης

Σας καλωσορίζουμε στα ταπητοκαθαριστήρια της Ανατόλια, Xclean.gr
Τα ταπητοκαθαριστήρια Xclean με εμπειρία 40 χρόνων και κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό χαλιών, πρωτοπορούν στον χώρο τους και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού.
Θεωρούμε το χαλί σαν ένα ιδιαίτερο προϊόν και του παρέχουμε όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και την απαραίτητη περιποίηση για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Με μέλημά μας τη διατήρηση χρωμάτων και την άψογη συντήρηση, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον.
Εξοπλίζοντας τα ταπητοκαθαριστήριά μας με έναν εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ο καθαρισμός χαλιών γίνεται για εμάς μία εύκολη υπόθεση, υιοθετώντας τους κατάλληλους χειρισμούς, για αποτέλεσμα που καλύπτει μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι αλλεργιογόνες ουσίες, η σκόνη και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο χαλί είναι στοιχεία που απειλούν όχι μόνο τη δική σας υγιεινή αλλά και του χώρου σας. Έτσι εμείς συνεισφέρουμε στη διατήρησή της, αποκλείοντας περιπτώσεις αλλοίωσης στην ποιότητα του υφάσματος.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επισκευάσετε το χαλί σας χειροποίητο ή μηχανής αντικαθιστώντας ή επισκευάζοντας σκισίματα, κρόσια ή καψίματα.
Η αποκλειστική συνεργασία μας με την Ανατόλια, το πρώτο όνομα στο χώρο του χαλιού επιβεβαιώνει και εγγυάται το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε. Επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικές τιμές στην αγορά καινούργιων χαλιών, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων εμπορίας χαλιών.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Εμπόριο χαλιών χειροποίητων & μηχανής
  • Καθαρισμός χαλιών
  • Φύλαξη
  • Επισκευή χαλιών

Στοιχεία Αναζήτησης: Χειροποιητα Χαλια, Μοκετες, Χαλια Μηχανης, Ταπητοκαθαριστηρια, Επισκευη Χαλιων, Βιολογικος Καθαρισμος, Αδιαβροχοποιηση, Επιδιορθωση Χαλιων, Καθαρισμος Χειροποιητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: