Κατηγορίες
Γενικοί Χειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΝΤΖΕΣ  
Χειρουργοί Μαστολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης

Ο Ιντζές Σταύρος, ειδικός μαστολόγος, που διατηρεί το ιατρείο μαστού ΙΝΤΖΕΣ Λ ΣΤΑΥΡΟΣ - MACO στη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2004.
Ειδικεύθηκε στη χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και εξειδικεύτηκε στη χειρουργική του μαστού στο King George Hospital του Barking, Havering and Redbridge University NHS Trust του Λονδίνου.
Έχει αποκτήσει πιστοποίηση στη λαπαροσκοπική χειρουργική από το Βασιλικό Κολλέγιο των Χειρουργών της Αγγλίας και έχει συμμετάσχει σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες πάνω στην πρόληψη και στη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργάστηκε ως επιμελητής γενικής χειρουργικής και χειρουργικής μαστού στο King George Hospital, κέντρο Μαστού για το Ανατολικό Λονδίνο και της περιοχής του Essex, από το 2010-2015.

  • Εκπόνησε επιστημονικές εργασίες πάνω σε χειρουργικά θέματα και ειδικά πάνω στο μαστό.
  • Είναι μέλος του General Medical Council της Αγγλίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείου μαστού παρέχονται υπηρεσίες, όπως προληπτικός έλεγχος - κλινική εξέταση, ψηλάφηση και εκμάθηση των τεχνικών της αυτοψηλάφησης, συνταγογράφηση και ανάγνωση απεικονιστικών εξετάσεων, μαστογραφία, υπερηχογράφημα, καθώς και μαγνητική μαστών, γενετική συμβουλευτική και βιοψίες βλαβών του μαστού.
Στο ιατρείο, ακόμη, παρέχεται συμβουλευτική και αντιμετώπιση καλοηθών παθήσεων του μαστού, όπως οι κύστεις, τα ιναδενώματα και άλλες λιγότερο συνήθεις καλοήθεις παθήσεις του μαστού.
Παράλληλα, παρέχεται συμβουλευτική και αντιμετώπιση κακοηθών παθήσεων του μαστού, όπως ο καρκίνος ή οι προκαρκινικές βλάβες του μαστού, η αντιμετώπιση των οποίων περιλαμβάνει το χειρουργείο, τη χημειοθεραπεία, την ακτινοθεραπεία και την ορμονοθεραπεία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Προληπτικη Εξεταση Μαστου, Μαστολογος, Επεμβαση Μαστου, Μαστεκτομη, Χειρουργικη Μασχαλης, Αντιμετωπιση Παθησεων Μαστου, Χειρουργικη Μαστου, Βιοψια Μαστου, Χειρουργος Μαστου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: