Κατηγορίες
Ταπετσαρίες Επίπλων, Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων, Σκάφη Αναψυχής
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΜΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η COLOR GLO HELLAS από το 1970 εξειδικεύεται στις επιδιορθώσεις και την αποκατάσταση φθορών σε ταπετσαρίες και πλαστικές επιφάνειες. Παράγει στις εγκαταστάσεις της τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται στις επισκευές, τα οποία είναι, κατά βάση, βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της COLOR GLO έχουν εφαρμογή:
στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο γραφείο, σε σκάφη, σε αεροσκάφη, σε θέατρα, σε σχολεία, σε ξενοδοχεία
και όπου υπάρχει:
ταπετσαρία από δέρμα, δερματίνη, βινύλιο, βελούδο, ύφασμα επιφάνεια από μαλακό ή σκληρό πλαστικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες παρέχονται στο σημείο που βρίσκεται το φθαρμένο υλικό, ολοκληρώνονται σε ελάχιστο χρόνο, ανάλογα με το μέγεθος της φθοράς και με αυτό το τρόπο αποφεύγονται τα έξοδα μεταφοράς και η περεταίρω ανάμιξη του πελάτη στο πρόβλημα.
Ο πελάτης απλά ειδοποιεί το συνεργάτη της COLOR GLO και απλά παραλαμβάνει μετά από λίγο, το επισκευασμένο είδος του. Σκισίματα, καψίματα και ξεθωριάσματα σε δερμάτινους καναπέδες απομάκρυνση οσμών σε ακριβά χαλιά, λεκέδες από κόκκινο κρασί στη μοκέτα, φθαρμένα δερμάτινα ή πλαστικά τιμόνια, τρύπες από τσιγάρα, κιτρινισμένοι ουρανοί σε σκάφη - τροχόσπιτα ή αυτοκίνητα, φθαρμένες καρέκλες γραφείου, τρύπια ταμπλό κλασικών αυτοκινήτων, φθαρμένοι καναπέδες chesterfield, αλλαγή χρώματος στην αγαπημένη σας πολυθρόνα και ότι άλλο σχετικό φανταστείτε.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βαφη Καναπε, Βαφη Δερματινων Καναπεδων, Βαφη Δερματινων Επιπλων, Επισκευη Δερματινου Καναπε, Επισκευη Δερματινων Επιπλων, Επισκευη Ταπετσαριας Σκαφων, Επιδιορθωση Ταπετσαριας, Βαφη Ταπετσαριας, Αλλαγη Χρωματος, Επιδιορθωση Δερματινων Καναπε, Επισκευες Ταπετσαριας Σκαφων Αναψυχης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: