Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
O Δρ Δρ ΕΞΑΡΧΟΥ ΦΩΤΗΣ DDS, DiplOrth, MSD, PhD, PhD, MScLingOrth, είναι ειδικός ορθοδοντικός, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στα Ιωάννινα.
Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Μετά την αποφοίτησή του από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στη Μυτιλήνη της Λέσβου.
Ακολούθησε η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και ειδίκευση στη Γερμανία στα Πανεπιστήμια των Tuebingen, Greifswald και Βερολίνου, έχοντας ως μέντορες διακεκριμένους καθηγητές ορθοδοντικής και γναθοπροσωπικής μελέτης.
Εκτός από τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού (Πανεπιστήμιο του Tuebingen) και του ειδικού στην αντιμετώπιση κρανιογναθικών διαταραχών & παθήσεων (Πανεπιστήμιο του Greifswald), αναγορεύθηκε δυο φορές διδάκτορας από τα Πανεπιστήμια των Tuebingen (Διατριβή στον τομέα της Ορθοδοντικής Ειδικότητας) και Charite Berlin (Διατριβή στον τομέα των Κρανιογναθικών Διαταραχών) της Γερμανίας.
H ερευνητική του δραστηριότητα τιμήθηκε ως η καλύτερη της χρονιάς 2009 με το βραβείο Alex-Motsch-Award της Γερμανικής Εταιρείας Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας.
Είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής ορθοδοντικός με ιατρείο στην Ελλάδα και ένας από τους ελάχιστους πανευρωπαϊκά που ολοκλήρωσε επιτυχώς επίσημο διεθνές διετές ακαδημαϊκό πρόγραμμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης στη Γλωσσική Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια Ισπανίας.
Από το 2006 μέχρι και σήμερα, ο Δρ. Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στα Ιωάννινα, όπου παρέχει, αποκλειστικά, ορθοδοντικές υπηρεσίες στους ασθενείς του, με ιδιαίτερη κλινική έμφαση στον τομέα της αισθητικής γλωσσικής ορθοδοντικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με πάνω από 350 θεραπευμένα με αυτή τη σύγχρονη και απαιτητική τεχνική περιστατικά, το ιατρείο του καθίσταται μεταξύ των κορυφαίων στην παροχή αυτής της υπηρεσίας στην Ευρώπη (All-time Number 1 Practitioner Award Incognito 3M).
Εκτός αυτού, έχει εντάξει στη λειτουργία του ιατρείου τη χρήση του κορυφαίου ενδοστοματικού σαρωτή TRIOS της 3shape, καθιστώντας περιττή τη δυσάρεστη για τον ασθενή διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων και εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, μέσω της ψηφιακής ανάλυσης και επεξεργασίας, μία από όλες τις απόψεις αποτελεσματική, διαγνωστική και θεραπευτική ορθοδοντική προσέγγιση.

  • Γλωσσική Ορθοδοντική - Γλωσσικά (εσωτερικά) σιδεράκια
  • Αισθητική Ορθοδοντική - Διαφανή σιδεράκια
  • Μέθοδος Invisalign (διαφανείς νάρθηκες)
  • Ορθοδοντική για Ενήλικες
  • Ορθοδοντική για Παιδιά & Εφήβους
  • Ψηφιακή Ορθοδοντική χωρίς αποτυπώματα
  • Σύγχρονη Ορθοδοντική Θεραπεία
  • Ορθοδοντική θεραπεία μικρής διάρκειας
  • Αντιμετώπιση κρανιογναθικών παθήσεων
  • Αντιμετώπιση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικος, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Γλωσσικα Σιδερακια, Εσωτερικα Σιδερακια, Invisalign, Διαφανεις Ναρθηκες, Διαφανη Σιδερακια, Αισθητικη Ορθοδοντικη, Αορατη Ορθοδοντικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ιωάννινα, Γρεβενά, Πρέβεζα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 18:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: