Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αικατερίνη Κιρκμαλή  
Περιγραφή Επιχείρησης
Κάθε οικογένεια είναι μοναδική στον τρόπο που βιώνει την απώλεια. Για τον λόγο αυτόν, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το γραφείο μας στέκεται δίπλα σας με διακριτικότητα και σεβασμό σε σας και τον άνθρωπό σας, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών και διαθέσιμων επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
Τη στιγμή αυτή της θλίψης, η πενθούσα οικογένεια χρειάζεται την υποστήριξη ενός αξιόπιστου και έμπειρου γραφείου τελετών, το οποίο θα αναλάβει να διεκπεραιώσει με την αναγκαία συνέπεια και τον πρέποντα επαγγελματισμό, κάθε διαδικασία για την τέλεση της κηδείας του εκλιπόντος. Αποτελεί υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλουμε στην άψογη οργάνωση της επικήδειας- αποχαιρετιστήριας τελετής, όπως αρμόζει στην περίσταση.
Ελπίζουμε κατά την περιήγησή σας να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητείτε και να διευκολυνθείτε έτσι στη σύγκριση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, για να εξυπηρετήσουμε και να διευκολύνουμε το κατά δύναμιν τη δύσκολη αυτή στιγμή.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και την εμπιστοσύνη σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το γραφείο τελετών ΟΥΡΑΝΟΣ με έδρα την Βέροια, και υποκατάστημα Ερμού 82 κοπανός Ημαθίας σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δύσκολη στιγμή της ανθρώπινης απώλειας και του πένθους. Η στιγμή της απώλειας ενός αγαπημένου μας προσώπου είτε πρόκειται για συγγενή ή φίλο αποτελεί τραυματική εμπειρία που χρειάζεται χρόνο για να την διαχειριστούμε.
Σε αρκετές περιπτώσεις στον χρόνο αυτό εισέρχονται και οι υποχρεώσεις διαχείρισης του εκλιπόντος οι οποίες μέσα στην συναισθηματική φόρτιση αποτελούν ένα βαρύ φορτίο.

Γι αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Με την πολύχρονη παρουσία μας στην αγορά και την εμπειρία μας αναλαμβάνουμε να σας ελαφρύνουμε σ ’αυτή τη δύσκολη στιγμή σας παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:
Οργάνωση Θρησκευτικής Τελετής
Οργάνωση Πολιτικής Κηδείας
Ανθοστολισμοί Αποτέφρωση / Καύση
Μνημόσυνα
Εκταφές
Επαναπατρισμοί

Στοιχεία Αναζήτησης: Κηδεια Κηδειες, Μνημοσυνα, Επαναπατρισμοι, Πολιτικη Κηδεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βέροια Ημαθίας
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο
 
Μοιράσου το: