Κατηγορίες
Φιλοξενία - Φύλαξη Κατοικίδιων Ζώων, Pet Shop
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωϊκής Παραγωγής , Τηλ: 2106623307  Κιν: 6977633201 Email: info@catsndogs.gr
Περιγραφή Επιχείρησης

Στην πανσιόν μας φιλοξενούνται μόνο υγιή ζώα. Γι' αυτό, πριν την παραλαβή του ζώου σας διενεργείται έλεγχος της υγείας του. Για κάθε ζώο που φιλοξενούμε κρατάμε αρχείο στο οποίο αναφέρεται και ποιος γιατρός το παρακολουθεί. Εάν ποτέ παραστεί ανάγκη, εμείς θα είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τον συγκεκριμένο γιατρό, επειδή αυτός γνωρίζει και το ιστορικό του ζώου. Για τη μεταφορά του ζώου τα αυτοκίνητά μας είναι ειδικά κατασκευασμένα από τον κατασκευαστή ώστε να διευκολύνονται τα ζώα κατά τη μεταφορά και να μην ταλαιπωρούνται. Με τηλεφωνικό ραντεβού που θα έχουμε κανονίσει τηλεφωνικά, η εταιρεία μας θα έρθει να παραλάβει το ζωάκι σας και θα το επιστρέψει την ημέρα που θα τελειώσει η διαμονή του στην πανσιόν μας, αρκεί, να βρίσκεστε εντός Αττικής.
Το κάθε δωμάτιο στην πανσιόν μας έχει τον δικό του κλιματισμό χειμώνα καλοκαίρι.
Ακόμα δραστηριοποιούμαστε στην εκτροφή και πώληση κατοικίδιων ζώων.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και την ταφή μικρών ζώων. Η ταφή γίνεται στον ιδιόκτητο χώρο μας με προαιρετική τη παρουσία σας.
Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να είναι επισκέψιμος όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
Η παραμονή του ενταφιασμένου ζώου είναι στα δύο χρόνια και μετά έχουμε τη δυνατότητα εκταφής ή ακόμα και περαιτέρω παραμονής.
Είμαστε πρότυπη μονάδα ταφής ζώων με άδεια λειτουργίας όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πανσιον Μικρων Ζωων, Πανσιον Σκυλου Γατας, Φιλοξενια Σκυλων Γατας, Μεταφορα Σκυλων, Ταφη Ζωων, Ταφη Σκυλου Γατας, Κοιμητηριο Σκυλου Γατας, Ξενοδοχειο Σκυλων Γατας, Τροφες Ζωων, Ξενοδοχειο Μικρων Ζωων, Κοιμητηριο Ζωων, Νεκροταφειο Ζωων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Από 09:30 έως 13:30
Χειμερινό απογευματινό ωράριο από 16:00 έως 17:00
Θερινό απογευματινό ωράριο από 17:30 έως 19:00.
 
Μοιράσου το: