Κατηγορίες
Εστιατόρια, Κέτερινγκ (Catering)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η «ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ» αλλάζει την έννοια της λέξης, αφού ποιητική αδεία με την προσθήκη του «Ε» πέρασε στις συνειδήσεις του κόσμου εδώ και χρόνια ως ένας από τους καλύτερους εκφραστές της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας και του ποιοτικού Service. Μαγειρέψαμε τη λέξη και της δώσαμε άλλη διάσταση για να δημιουργήσουμε έναν προορισμό για κάθε είδους γαστρονομικές απαιτήσεις. Μαγειρεύουμε με τον ίδιο τρόπο όλα τα υλικά που μας προσφέρει η ελληνική φύση και όχι μόνο για να δώσουμε άλλη διάσταση στη ΓΕΥΣΗ.
Σε μία από τις γραφικότερες τοποθεσίες της Πάτρας, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι διακοπές σε κάποιο νησί, θα βρείτε αυτό το ιδιαίτερης λογικής εστιατόριο.
Σκοπός μας είναι να σας εκπλήσουμε ευχάριστα κάθε φορά, τόσο με τα πιάτα μας όσο και με τη θέα. Χαρακτηριστικό μας η ισορροπία ανάμεσα στο ατμοσφαιρικό, οικογενειακό, μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό περιβάλλον.
Γευστικές κούρσες ανάμεσα σε πρώτα, δεύτερα και κυρίως πιάτα που πάντα προσέχει και επιμελείται με ιδιαίτερο ζήλο η κ. Νικολοπούλου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
''Ιστορίες Της Βίλλας" αίθουσα εκδηλώσεων: Μες στο πράσινο ένας χώρος 5 στρεμμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει έως 350 καθήμενους χώρους παρκινγκ και όλους τους βοηθητικούς χώρους στην διάθεση σας. Οργανωμένη κουζίνα εντός του κτήματος με άριστους επαγγελματίες και με δυναμική εξυπηρέτησης 1000 ατόμων.
Για την χειμερινή σεζόν υπάρχει επίσης η αίθουσα που φιλοξενεί 250 καθήμενους.
Catering "Ιστορίες Της Βίλλας'': Στηριζόμενοι πάντα στην εμπειρία χρόνων και στην τεχνογνωσία μας, ακολουθώντας τις σύγχρονες επιταγές της γαστρονομίας φροντίζουμε για όλες τις πτυχές της εκδήλωσης που θέλετε να αναλάβουμε με γνώμονα πάντα την άψογη εξυπηρέτηση και πολύ φιλικές τιμές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κοινωνικες Πολιτιστικες Εκδηλωσεις, Μεσογειακο Φαγητο Ελληνικη Κουζινα, Μπουφεδες Παραθαλασσιο Εστιατοριο, Catering, Τροφοδοσια Εκδηλωεων, Επαγγελματικες Εκδηλωσεις, Γευματα Εργασιας, Επισημα Γευματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: