Κατηγορίες
Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κα Ανδρεάδη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Το ‘ταξίδι’ της ειδικότητάς της το ξεκίνησε από την ψυχιατρική κλινική της Τριπόλεως, στην Πελοπόννησο, και το ολοκλήρωσε στην ψυχιατρική κλινική στο Freinburg (Baden Wutemberg) στη Γερμανία, όπου και απέκτησε τον τίτλο της ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑΣ, επειδή στη Γερμανία η απόκτηση τίτλου Ειδικότητας συνοδεύεται υποχρεωτικά και από εξειδίκευση σε κάποιο Ψυχοθεραπευτικό τομέα.
Η κα Ανδρεάδη εξειδικεύτηκε στη ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙ- ΡΙΦΟΡΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΊΑ και εφαρμόζει (όπως και όλοι οι εξειδικευμένοι ψυχοθεραπευτές) και στην ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΙΑ. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας IPT.
Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά.

Το ιατρείο θα παραμείνει κλειστό λόγω κορονοϊού. Για την επαναλειτουργία του θα ενημερωθείτε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ατομική Ψυχοθεραπεία
  • Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

Αντιμετωπίζονται: άγχος, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικές διαταραχές, φοβίες, εμμονές, ψυχαναγκασμοί, διαταραχές της διάθεσης , μελαγχολία, κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, αϋπνία, υπερυπνία, βουλιμία, ανορεξία, διαταραχές συγκέντρωσης και προσοχής, υπερκινησίες, παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις, ψυχώσεις, διαταραχές μνήμης, άνοια, προβλήματα συζυγικών σχέσεων, τζόγος, εξάρτηση από ουσίες, κατάχρηση αλκοόλ.


Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: