Κατηγορίες
Φίλτρα Παντός Τύπου, Φυσικό Αέριο, Κλιματισμός
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΝΗΣ  
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
Λέβητες Φυσικού Αερίου
Συντήρηση Κλιματιστικού
Περιγραφή Επιχείρησης
H AirZen – Βασίλειος Τσαλαμπούνης εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή της Καλαμαριάς. Οι δραστηριότητες της εταιρείας, αφορούν τους τομείς της ενέργειας και του καθαρισμού καταστημάτων εστίασης.
Στον τομέα της ενέργειας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην εγκατάσταση, συντήρηση και μελέτη φυσικού αερίου, καθώς και οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού.
Στον τομέα του φυσικού αερίου συνεργάζεται με έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές, τον οίκο RIELLO.
Στον τομέα των καταστημάτων εστίασης, δραστηριοποιείται σε χώρους που αφορούν κουζίνες εστιατορίων, ψητοπωλείων, ξενοδοχείων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η AirZen προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού, στις αντλίες θερμότητας και στην υποστήριξη ιδιαίτερων χώρων αυξημένης προσοχής (νοσοκομεία). Επίσης, σε συνεργασία με τον οίκο RIELLO, προσφέρει οικονομικές λύσεις για τη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης (αντλίες θερμότητας) με φυσικό αέριο.
Τέλος, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού φίλτρων κουζίνας, σκευών κουζίνας και δικτύου εξαερισμού της κουζίνας.
Ο στόχος της εταιρίας μας είναι η συνέπεια, η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλιματισμος, Φυσικο Αεριο, Επαγγελματικος Κλιματισμος, Οικιακος Κλιματισμος, Ζεστα Νερα Χρησης, Λεβητες Αεριου, Καθαρισμος Φιλτρων Κουζινας, Χοανες, Καθαρισμος Αεραγωγων, Κουζινα, Εστιατοριων, Ψητοπωλειων, Φιλτρα Λιπους, Γυραδικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Θεσσαλονίκης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: