Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ , Τηλ: 2108959858  Email: info@peterpanschool.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο αγγλόφωνος παιδικός σταθμός «Πήτερ Παν» ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 1976 με σκοπό να εξυπηρετήσει την Ελληνική και ξένη κοινότητα.
Είμαστε το πρώτο αγγλικό νηπιαγωγείο και παιδικός σταθμός που λειτούργησε στα νότια προάστια της Αττικής με στόχους, όραματα, πάθος και γνώσεις για να προσφέρουμε τα μέγιστα στον χώρο της εκπαίδευσης.
Έκτοτε συνεχίζοντας να υπηρετούμε την προσχολική αγωγή με τον ίδιο ζήλο, αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας για το παιδί.
Συμμετέχοντας σε επιμορφωτικές ημερίδες και παιδαγωγικά συνέδρια, επιμορφώνοντας το έμψυχο δυναμικό με εβδομαδιαίες συναντήσεις, θέτουμε καινοτόμες αντιλήψεις παιδαγωγικής για την Ελληνική και ξένη κοινότητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επίσημες γλώσσες του αγγλόφωνου παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου μας είναι η Αγγλική, η οποία διδάσκεται ταυτόχρονα με την Ελληνική, προετοιμάζοντας άριστα τα παιδιά για τη μελλοντική φοίτησή τους σε Ελληνικά και ξένα σχολεία.
Το πλούσιο εβδομαδιαίο παιδαγωγικό πρόγραμμά μας περιλαμβάνει καλλιέργεια προφορικού λόγου, ανάπτυξη λογικομαθηματικής σκέψης, διδασκαλία ανάγνωσης και γραφής, μελέτη περιβάλλοντος, φυσική αγωγή, εικαστικά, μουσική παιδεία, θεατρικό παιχνίδι και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Όλα τα μαθήματα γίνονται από ειδικευμένους παιδαγωγούς / νηπιαγωγούς, μουσικό, ηθοποιό, γυμνάστρια και ζωγράφο της Σχολής Καλών Τεχνών.
Μέσα στο διεθνές περιβάλλον του παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου μας, η γνώση, οι τέχνες και η οικολογία αναπτύσσονται σε συνδυασμό με την κριτική μάθηση και σκέψη έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην υγιή ανάπτυξη των νοητικών, κοινωνικών και ψυχικών δεξιοτήτων των παιδιών σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγγλοφωνος Παιδικος Σταθμος, Kindergarten, Preschool, Λαγου, Αγγλοφωνη Προσχολικη Αγωγη, Νηπιαγωγειο, Παιδικος Σταθμος, Paidikos Stathmos, Nursery, Αγγλικο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια προάστια.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: