Κατηγορίες
Ενδοκρινολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η γιατρός Ερασμία Κιαπέκου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1997. Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κ.Νευροκοπίου για το Περιφερικό Ιατρείο Ποταμών το 1998. Την περίοδο 1999-2002 ειδικεύτηκε στην Παθολογία και στη συνέχεια στην Ενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα (2002-2006). Εκπόνησε τη Διδακτορική Διατριβή της στην Αναπαραγωγική Ενδοκρινολογία στην Α΄ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών (2002-2007). Την περίοδο 2007-2008 συνέχισε τις σπουδές της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard της Βοστώνης. Έχει βραβευτεί τρεις φορές με το βραβείο και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας καθώς και με το "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕΙΟ" βραβείο της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας στα πλαίσια Πανελληνίων συνεδρίων. Έχει επιβλέψει προγράμματα μεταπτυχιακών φοιτητών Ιατρικής και Βιολογίας και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια ως ομιλήτρια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η ιατρός ειδικεύεται στις ενδοκρινικές παθήσεις της εγκυμοσύνης και πιο συγκεκριμένα στο διαβήτη κυήσεως, στις παθήσεις θυρεοειδούς στην κύηση και στην παχυσαρκία της εγκυμοσύνης. Στο ιατρείο επίσης αντιμετωπίζονται ασθενείς με παθήσεις θυρεοειδούς, σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2, υπόφυσης, επινεφριδίων, οστεοπόρωση και διαταραχές παραθυρεοειδών και μεταβολισμού ασβεστίου. Η ιατρός είναι εξειδικευμένη σε παθήσεις της γυναικολογικής ενδοκρινολογίας, όπως σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, διαταραχές περιόδου, περιεμμηνόπαυση, εμμηνόπαυση, ενδοκρινικές αιτίες υπογονιμότητας και διαταραχές libido. Τέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει στη διατήρηση σωστού βάρους στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση και στην απώλεια βάρους σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη.
Στο ιατρείο γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση εξετάσεων και φαρμάκων ΕΟΠΠΥ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σακχαρωδης Διαβητης, Ενδοκρινικες Παθησεις Στην Κυηση, Παθησεις Θυρεοειδους, Εμμηνοπαυση, Οστεοπορωση, Υπογονιμοτητα, Παχυσαρκια, Συνδρομο Πολυκυστικων, Επινεφριδιο, Αδενωμα Υποφυσης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: