Κατηγορίες
Αντίκες & Παλαιοπωλεία, Παλαιοβιβλιοπωλεία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ   Κιν: 6945557065
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην Καλλιθέα, εδρεύει για περισσότερα από 20 χρόνια το παλαιοπωλείο μας που συνεχίζει με την ίδια όρεξη και αγάπη να συλλέγει παλιά αντικείμενα και έπιπλα, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο απίθανα. Δημιουργήθηκε από το μεράκι και την αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα τέχνης παλαιότερων εποχών με ξεχωριστή ομορφιά. Το παλαιοπωλείο μας περιλαμβάνει και υπηρεσίες αγοράς παλαιών αντικειμένων, όπως πίνακες, δίσκους, έπιπλα, υαλικά και πολλά ακόμη συνηθισμένα παλιά αντικείμενα, καθώς και πιο ιδιαίτερα και σπάνια, όπως συλλεκτικά περιοδικά, κόμικς, σπαθιά, χάλκινα αντικείμενα και οικιακές συσκευές που δεν τις χρειάζεστε πια.
Καλέστε μας και θα εκτιμήσουμε τα παλιά σας έπιπλα, τις ηλεκτρικές συσκευές που τυχόν δε χρησιμοποιείτε πλέον, συλλογές γραμματοσήμων, μπιμπελό και ό,τι άλλο μπορεί να μην χρειάζεστε. Σας προσφέρουμε τιμές λογικές για την αγορά κάθε παλαιού αντικειμένου που έχετε προς πώληση, ενισχύοντας το εισόδημά σας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Απευθυνθείτε σε μας για αγορά παλαιών επίπλων και αντικειμένων τοις μετρητοίς σε απόλυτα λογικές τιμές. Αγοράζουμε άμεσα και υπεύθυνα παλαιά έπιπλα, αντίκες και συλλογές που μπορεί να μην επιθυμείτε να έχετε πια. Επίσης σας βοηθούμε να αδειάσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς χώρους γρήγορα και εύκολα, ξεκαθαρίζοντας τα άχρηστα για εσάς αντικείμενα. Κάθε αντικείμενο που έρχεται στο παλαιοπωλείο μας, είναι άριστα συντηρημένο και έχοντας διατηρήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την καλλιτεχνική του αξία.
Αγοράζουμε από εσάς παντός είδους παλαιά αντικείμενα.
Στο παλαιοπωλείο μας, μπορείτε να βρείτε μοναδικά κομμάτια σε έπιπλα και αντικείμενα από κάθε εποχή, σε μοναδικές τιμές. Επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη μας ποικιλία αυτά που αρμόζουν περισσότερο στην προσωπική σας αισθητική και το δικό σας χώρο.
Επικοινωνήστε και θα έχετε άμεση ανταπόκριση για κάθε σας ανάγκη!

Στοιχεία Αναζήτησης: Συλλογες Παλαιων Βιβλιων, Κομικς Πωληση, Παλια Οργανα, Βιτρινες, Τραπεζακια, Αντικε Επιπλα, Παρασημα, Αγορα Ασημικα, Πορσελανες, Πινακες Ζωγραφικης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο ωράριο καταστημάτων.
 
Μοιράσου το: