Κατηγορίες
Κομμωτήρια & Κουρεία, Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Τεχνητά νύχια
Περιγραφή Επιχείρησης
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ LOOK
Τα Gino hair andmore λειτουργούν εδώ και χρόνια με γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, την παροχή αξιόπιστων και μοναδικών στον χώρο υπηρεσιών καθώς και την προσήλωση στη μόδα και την υψηλή αισθητική της κομμωτικής.
Η φιλοσοφία των Gino hair andmore ακολουθεί την τάση της εποχής που επικεντρώνεται στον σεβασμό προς την ψυχολογία, αλλά και την προσαρμογή της τελευταίας τάσης της μόδας αναλόγως με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του ατόμου.
Σε ένα high-tech περιβάλλον, μοντέρνας αισθητικής, αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων συνεργατών του Gino και απολαύστε τη νέα σας εμφάνιση, κάθε στιγμή!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
HAIREXTENSION
Τα extensions με ένωση κερατίνης υπόσχονται να σας χαρίσουν τα μακριά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν σε προνομιακές τιμές.

NAILCARE

Οι υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ, σύμφωνα πάντα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς υγιεινής, θα τραβήξουν τα βλέμματα!

HAIRCOLOR
Οι έμπειροι συνεργάτες μας στο τμήμα χρώματος και βαφής μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε την απόχρωση που θα αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά των μαλλιών σας. Επίσης θα επιλέξουν μια από τις πολλές τεχνικές χρώματος που σας ταιριάζει !!!

HAIRSTYLING

Θα σας χαρίσουμε την εμφάνιση των μαλλιών που πάντα ονειρευόσασταν, τονίζοντας τον πραγματικό σας εαυτό!

HAIRCUT

Εμπιστευθείτε την τελευταία πινελιά της αλλαγής στην εμφάνισή σας με ένα κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας, τα χρώματά σας και τον χαρακτήρα σας!

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα από 09:00 έως 17:30
Τρίτη και Πέμπτη από 09:00 έως 20:00
Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 18:00
Παρασκευή από 09:00 έως 20:30
 
Μοιράσου το: