Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών οικιακού και επαγγελματικού καθώς επίσης και στον χώρο των ενοικιάσεων ανυψωτικών μηχανημάτων σε επαγγελματίες και μη.
Σε όλα τα στάδια των εργασιών που αναλαμβάνουμε μας χαρακτηρίζει το τρίπτυχο Υπευθυνότητα - Αξιοπιστία - Προσοχή στις λεπτομέρειες.
Διαθέτουμε Άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό για να εκτελούμε πάσης φύσεως εργασίες με Εγγύηση και Ασφάλεια καθώς επίσης και ιδιόκτητα φορτηγά και ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενοικιάσεις ανυψωτικών μηχανημάτων σε επαγγελματίες και μη, για την πραγματοποίηση μετακομίσεων ή εργασιών που απαιτούν ασφαλή ανύψωση.
Μετακομίσεις (οικιακών και επαγγελματικών χώρων)
Ανυψωτική μετακόμιση
Διανομές σε πρακτορεία και καταστήματα
Ενοικιάσεις μόνο φορτηγού ή ανυψωτικου
Ειδικές τιμές για φοιτητές

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορικη Μεταφορικες, Μετακομιση Μετακομισεις, Metakomisi Metakomiseis, Γραφειο Μετακομισεων, Γραφεια Μετακομισεων, Γραφειο Γραφεια Μεταφορων, Ανυψωτικο Ανυψωτικα, Ανυψωτικη Μετακομιση, Ενοικιαση Ανυψωτικου, Ενοικιασεις Ανυψωτικων, Εταιρεια Μετακομισεων, Εταιρειες Μετακομισεων, Ανυψωσεις Ανυψωση, Μετακομιση Με Ανυψωτικο, Μετακομισεις Με Ανυψωτικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Εντός Αττικής & από Αττική προς όλη την Ελλάδα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική.
 
Μοιράσου το: