Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μυτιλήνη. Σπούδασα Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και συνέχισα Μεταπτυχιακό Κλινικής Ψυχολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Παράλληλα από το 1996 εώς και το 2001 μετεκπαιδεύτηκα στη Συστημική Ψυχοθεραπεία Οικογένειας και Ομάδας στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Χανίων από τον κο Αχχιλέα Προκοπίου, Ψυχίατρο και Συστημικό Θεραπευτή. Εργάστηκα κατά τη διάρκεια του Μεταπτυχιακού για 2 χρόνια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Σούδας και στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Χανίων. Στη συνέχεια εργάστηκα με σύμβαση έργου στις Σχολές Γονέων του Δήμου Ρεθύμνου. Από το 2001 εργάζομαι ως στέλεχος Πρόληψης στο Κέντρο Πρόληψης Πνοή και από το Φεβρουάριο του 2002 διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στη Μυτιλήνη. Παρακολουθώ συχνά εκπαιδευτικά Σεμινάρια και Συνέδρια επάνω στο αντικείμενο της εργασίας μου και συμμετέχω σε δύο ψυχαναλυτικές ομάδες εργασίας που λειτουργούν στη Μυτιλήνη. Αρθρογραφώ σε τοπικές εφημερίδες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχω συμμετάσχει με ανακοινώσεις και ομιλίες σε Πανελλήνια Επιστημονικά Συνέδρια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων
Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπου, που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα και νιώθουν ότι η αποδοχή των δυσκολιών αποτελούν ή σημείο σύγκρουσης ή αίτιο είσπραξης αρνητικών συναισθημάτων.
Ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής
Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα και σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να νιώσουν ότι κρίνονται από τον άλλον.
Διαδικτυακή Συμβουλευτική
Απευθύνεται σε ανθρώπους που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης, καθώς και σε αυτούς που για σοβαρούς λόγους δεν μπορούν να δεσμευτούν με τη φυσική τους παρουσία σε μια παραδοσιακού τύπου θεραπευτική σχέση.
Συμβουλευτική Εφήβου αλλά και η Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλες τις δυσκολίες που ο έφηβος αντιμετωπίζει στη σχολική, κοινωνική αλλά και οικογενειακή ζωή.
Συμβουλευτική ζεύγους διαφοροποιείται από την Οικογενειακή Θεραπεία αλλά και την Ατομική και απευθύνεται αποκλειστικά στο ζευγάρι, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση των διαπροσωπικών δυσκολιών τους με βάση την καλυτέρευση της σχέσης.
Συμβουλευτική οικογένειας
Η Οικογενειακή θεραπεία απευθύνεται στην οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην καθημερινότητά της και θέλει να τις αντιμετωπίσει μέσα σε ένα ασφαλές θεραπευτικό πλαίσιο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Οικογενειακη Συμβουλευτικη, Ψυχοθεραπεια, Συμβουλευτικη, Υποστηριξη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Μόνο με ραντεβού
 
Μοιράσου το: