Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ είναι Ψυχολόγος και διατηρεί γραφείο στη Γλυφάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Η Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έλαβε μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο πεδίο της ιατρικής ψυχολογίας, με τον τίτλο 'Διαχείριση του Πόνου'. Συμμετέχει ως επιστημονική συνεργάτης στη νευρολογική κλινική του Γ.Ν.Α. 'Γ. Γεννηματάς' και εργάζεται ως ψυχολόγος στη μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία 'Ίασις' στη Γλυφάδα.
Έχει λάβει εκπαίδευση στο μοντέλο της γνωσιακής αναλυτικής ψυχοθεραπείας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Ψυχολόγος ΜΠΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ παρέχει υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε περιπτώσεις όπως: φοβίες, κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και κοινωνικοποίησης. Επίσης, παρέχει συμβουλευτική γονέων και εφήβων, υποστήριξη σε ζητήματα ζεύγους, διαζυγίου, σε διατροφικά ζητήματα (βουλιμία, παχυσαρκία, ανορεξία) και σε ψυχοσωματικά θέματα όπως σε διαχείριση χρόνιων ασθενειών και σε διαχείριση σωματικού και ψυχικού πόνου. Στο ιατρείο, επίσης, παρέχεται υποστήριξη σε ψυχοσεξουαλικά και εργασιακά θέματα και σε θέματα όπως ο επαγγελματικός προσανατολισμός. Επιπλέον, πραγματοποιούνται νευροψυχολογική εκτίμηση και ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης σε διαταραχές μνήμης, ψυχοεκπαίδευση και συμβουλευτική σε φροντιστές ατόμων που πάσχουν από άνοια του τύπου Alzheimer και συνοδές διαταραχές.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχος Φοβος Και Φοβια, Καταθλιψη & Κρισεις Πανικου, Ζητηματα Διατροφης, Ζητηματα Ζευγους & Διαζυγιου, Διατροφικες Συνηθειες Διαχειριση Θυμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Βούλα, Ελληνικό, Καλαμάκι
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: