Κατηγορίες
Γυναικολογικές Κλινικές, Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Κέντρα Προγεννητικού Ελέγχου
Χειρουργοί Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ελευθώ είναι μία από τις ιστορικότερες κλινικές της Βορείου Ελλάδος. Βρίσκεται στην καρδιά της όμορφης Καβάλας με ευχερή οδική πρόσβαση από τις γειτονικές περιοχές μέσω της Εγνατίας Οδού. Στους χώρους της κλινικής έχουν γεννηθεί χιλιάδες παιδιά ενώ αντιστοίχως πραγματοποιούνται καθημερινώς πάμπολλες γυναικολογικές χειρουργικές επεμβάσεις. Η Κλινική συνεργάζεται με ιατρούς υψηλοτάτου επιπέδου ενώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα και εμπειρότερα αναισθησιολογικά τμήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κλινική Ελευθώ εφαρμόστηκε για πρώτη φορά πανελληνίως η επισκληρίδιος αναισθησία που προσφέρει αναλγησία κατά τον τοκετό αλλά και κατά την μετεγχειρητική περίοδο μετά από γυναικολογικές επεμβάσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Κλινική Ελευθώ καλύπτει πλήρως όλες τις μαιευτικές και γυναικολογικές ανάγκες της σύγχρονη γυναίκας. Σε 24ωρη βάση διεκπεραιώνονται φυσιολογικοί τοκετοί και καισαρικές τομές με δυνατότητα επισκληριδίου αναισθησίας (ανώδυνος τοκετός).
Κατά την ώρα του τοκετού επιτρέπεται η παρουσία ενός συνοδού δίπλα στην επίτοκο. Μετά τον τοκετό υπάρχει δυνατότητα επιλογής φύλαξης του νεογνού σε τμήμα νεογνικής φροντίδας ή εναλλακτικά μπορεί να παραμείνει δίπλα στη μητέρα για όσο εκείνη επιθυμεί.
Στην Κλινική Ελευθώ εκτελείται επίσης όλο το φάσμα των γυναικολογικών χειρουργικών επεμβάσεων.
Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας είναι ευρύχωροι και διατηρείται πάντοτε σχολαστική καθαριότητα. Τα γεύματα που σερβίρονται είναι εξαιρετικά εύγευστα και η νοσηλεία της ασθενούς στην κλινική φροντίζεται ώστε να είναι πάντοτε μία ευχάριστη εμπειρία.
Η Κλινική Ελευθώ προσφέρει εντελώς δωρεάν εξειδικευμένη ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από τα πρακτικά ζητήματα του τοκετού και του θηλασμού που απασχολούν όλε τις μέλλουσες μητέρες.
(Για πληροφορίες επικοινωνείτε με την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Κατερίνα Παπιαμόνη στο τηλ. 6972687596)

 

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.


Στοιχεία Αναζήτησης: Μαιευτικη Γυναικολογικη Κλινικη, Τοκετος, Αποβολες Αποβολη, Γεννα, Θηλασμος, Εγκυμοσυνη, Επισκληριδιο Αναλγησια, Καισαρικη Τομη, Αποξεση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μακεδονία, Θράκη, Τουρκία, Βουλγαρία, Fyrom.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: