, 2710225775
,
Κατηγορίες
Γραφεία Τελετών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο τελετών Μπούκας Ιωάννης βρίσκεται στην Τρίπολη, όπου ξεκίνησε από το 1973, με σκοπό να συνδυάσει την ανθρώπινη μεταχείριση και την εξαιρετική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που είναι ανώτερη από τον αθηναϊκό - ακόμη και από τον ελληνικό - μέσο όρο.
Με το πέρασμα των χρόνων, κρατήσαμε αυτό το σκεπτικό, το μόνο που αλλάξαμε είναι η ποιότητα, η οποία ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ οι τιμές μας σε μία περίοδο σοβαρής οικονομικής κρίσης παραμένουν προσιτές και ανθρώπινες.
Με πολυετή εμπειρία και αθεράπευτη σχολαστικότητα καταφέραμε να συνδυάσουμε την κορυφαία ποιότητα με τα πρωτοποριακά υλικά και τις πολύ ποιοτικές και καλαίσθητες διακοσμήσεις και συνθέσεις, που είναι αληθινά εμπνευσμένες και πάντοτε ένα επίπεδο παραπάνω από τα τετριμμένα.
Ένα από τα κύρια στοιχεία που διακρίνει το γραφείο μας είναι η φερεγγυότητα, καθώς έχουμε συνέπεια στον λόγο μας. Όχι απλώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αλλά σας ανταποδίδουμε στο πολλαπλάσιο την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού του αγαπημένου σας προσώπου, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου την απαραίτητη διαδικασία, με αξιοπρέπεια για τον νεκρό και ευθύνη για εσάς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε τελετές, μνημόσυνα, επαναπατρισμούς και αποτεφρώσεις σορών σε όλη την Ελλάδα, με ειλικρινή σεβασμό και μεγάλη ευαισθησία απέναντι στην απώλειά σας, που αποτελεί ένα από τα γεγονότα που σίγουρα στιγματίζει τη ζωή σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κηδεια Κηδειες, Επαναπατρισμος Σορου Νεκρου, Γραφεια Γραφειο Κηδειων, Στεφανια Εκταφες Εκταφη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πανελλαδικά & εξωτερικό
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24ωρη εξυπηρέτηση
 
Μοιράσου το: