Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΟΦΙΑ ΖΗΔΙΑΝΑΚΗ , Τηλ: 2810238494  Κιν: 6972706656 Email: logopechni@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Παιδικός Σταθμός «Λογοπαίγνι » ιδρύθηκε από την παιδαγωγό και λογοθεραπεύτρια Ζηδιανάκη Σοφία και έχει ως βασικό στόχο τη γνωστική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη των παιδιών, ηλικίας δύο έως πέντε ετών, μέσα από τη βιωματική εμπλοκή τους και την αλληλεπίδρασή τους με το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά που θα έρθουν στο χώρο μας να αισθανθούν αγάπη και ασφάλεια. Προσπαθήσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα υγιές και χαρούμενο περιβάλλον, με χώρους πλούσιους σε ερεθίσματα που δίνουν τη δυνατότητα στο παιδί να εξερευνήσει το κόσμο γύρω του και ερχόμενο σε συνεχή αλληλεπίδραση μαζί του, να διευρύνει τις γνώσεις του.
Έτσι, θέτουμε τις βάσεις για τη σωστή και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
Ο Παιδικός Σταθμός «Λογοπαίγνι» εφαρμόζει μια πρωτότυπη μέθοδο Δημιουργικής Απασχόλησης, η οποία στηρίζεται στο διάλογο και στο παιχνίδι. Τα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπου αποκτούν γνώσεις με το διάλογο με τη διαδικασία παιχνιδιού. Οι γνώσεις αυτές αξιοποιούνται στη συνέχεια άμεσα και βιωματικά μέσα στους χώρους του σταθμού, υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εργαστήριο τέχνης: Το λογοπαίγνι διαθέτει νέους διαμορφωμένους χώρους, έτοιμους να «φιλοξενήσουν» τη δημιουργικότητα των παιδιών. Στους χώρους αυτούς θα πραγματοποιηθούν οι εξής καλλιτεχνικές δραστηριότητες: ζωγραφική, θέατρο, χορός, αγγειοπλαστική και κατασκευές. Είναι ένα Εργαστήρι Τέχνης που λειτουργεί αυτόνομα, και παράλληλα είναι στη διάθεση των παιδιών του παιδικού σταθμού.
Λογοθεραπεία: είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές λόγου, φωνής ομιλίας και μάσησης – κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες, όποια κι αν είναι η αιτία αυτών των διαταραχών: νευρολογική, εξελικτική ή λειτουργική. Τα προβλήματα λόγου που πιθανόν να έχει το παιδί σας μπορεί να οδηγήσουν σε μαθησιακές δυσκολίες. Με λίγη προσοχή μπορείτε να τα εντοπίσετε εγκαίρως και με τη βοήθεια των ειδικών να τα επιλύσετε.
Οι δυσκολίες λόγου μπορούν να χωριστούν σε 4 κατηγορίες:
Δυσκολία παραγωγής ήχων
Δυσκολία στο λεξιλόγιο και τη σημασιολογική ανάπτυξη
Γραμματική και τη σύνταξη
Δυσκολία με τη σωστή χρήση της γλώσσας

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφικος Σταθμος, Δυσκολιες Λογου, Καλλιτεχνικο Εργαστηρι, Ζωγραφικη Για Παιδια, Θεατρικο Παιχνιδι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ηράκλειο.
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00.
 
Μοιράσου το: