, 2109597112
Κατηγορίες
Νοσηλεία & Εξετάσεις Κατ Οίκον, Ακτινολογικά Εργαστήρια, Ακτινολόγοι - Ραδιολόγοι, Διαγνωστικά Κέντρα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ακτινοαποικόνιση αποτελεί την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας στην παροχή υγειονομικών υπηρεσιών κατ' οίκον.
Με την άδεια του Ιατρικού Συλλόγου και ακολουθώντας πιστά τους κανόνες ακτινοπροστασίας σύμφωνα με την Ε.Ε.Α.Ε., προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απεικονιστικής Ιατρικής κατ' οίκον, όπως ψηφιακές Ακτινογραφίες, Υπερήχους σώματος, έγχρωμο Υπέρηχο αγγείων (Triplex) Παρακεντήσεις.
Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η Τηλεϊατρική, μας καθιστά πρωτοπόρους στον Ελλαδικό χώρο και τη συγκεκριμένη παροχή, τομή στα πλαίσια της κατ' οίκον περίθαλψης.
Οι κινητές μονάδες επισκέπτονται τους ασθενείς σε οποιοδήποτε χώρο τούς ζητηθεί όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και διενεργούν ψηφιακές ακτινογραφίες υψηλής ευκρίνειας με ιδιαίτερα χαμηλή δόση ακτινοβολίας.
Η παράδοση των αποτελεσμάτων και η γνωμάτευση του Ιατρού Ακτινολόγου είναι άμεση, οι ασθενείς παραλαμβάνουν τις εξετάσεις τους σε φιλμ διαστάσεων 35x43 (μεγάλη διάσταση-πραγματική εικόνα) ή εναλλακτικά 24x30 (μικρή διάσταση εφόσον ζητηθεί) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής σε cd ή dvd με την Dicom μορφή της εξέτασης για προβολή σε οποιοδήποτε υπολογιστή.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κατ' οίκον υπηρεσίες
Ακτινογραφίες κατ' οίκον
Υπέρηχοι κατ' οίκον
Κινητή ακτινολογική μονάδα

  • Ψηφιακές ακτινογραφίες
  • Υπέρηχοι σώματος
  • Triplex αγγείων
  • Παρακεντήσεις


Εφαρμόζεται σε:
Οζίδια θυρεοειδούς
Ογκίδια μαστού
Λεμφαδενικές διογκώσεις (τραχιλικοί, μασχαλιαίοι και βουβωνικοί λεμφαδένες)
Δερματικά και υποδόρια ογκίδια
Η εξέταση δεν έχει το χαρακτήρα επείγοντος γι΄αυτό πραγματοποιείται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Εξυπηρετούμε περιοχές σε όλο το νομό Αττικής με μέσο χρόνο ανταπόκρισης τη μία ώρα.
Για περιοχές εκτός ΕΛΠΑ οι εκτελέσεις των ακτινογραφιών γίνονται κατόπιν ραντεβού εκτός εάν τα περιστατικά κριθούν με χαρακτήρα επείγοντος, οπότε η ανταπόκριση των συνεργείων ακτινογράφησης είναι άμεση.

Υπέρηχοι & Triplex στο Ιατρείο
Στα πλαίσια της σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια και κατόπιν δικής σας παρότρυνσης, για τους εξεταζόμενους που έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης δημιουργήσαμε σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο, κέντρο υπερηχογραφικής απεικόνισης. Στην ακτινοαπΟΙΚΟνιση, πραγματοποιούνται υπέρηχοι σώματος και triplex αγγείων με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ακτινογραφια Κατ Οικον, Ακτινογραφια Στο Σπιτι, Υπερηχος Κατ Οικον, Υπερηχογραφημα Κατ Οικον, Υπερηχος Στο Σπιτι, Υπερηχογραφημα Στο Σπιτι, Triplex Στο Σπιτι, Τριπλεξ Στο Σπιτι, Triplex Κατ Οικον, Εξετασεις Στο Σπιτι, Εξετασεις Κατ Οικον, Ψηφιακη Ακτινογραφια, Τριπλεξ Κατ Οικον, Κινητη Ακτινολογικη Μοναδα, Παρακεντησεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο τον νομό Αττικής & περιοχές εκτός Αττικής κατόπιν ραντεβού.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή & Αργίες όλο το 24ωρο.