Κατηγορίες
Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων
Περιγραφή Επιχείρησης
Το House4You είναι ενα μεσιτικό γραφείο που λειτουργεί και δραστηροποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων. Αυτό που το κάνει και ξεχωρίζει απο τις άλλες επιχειρήσεις στον κλάδο του είναι οι αρχές πάνω στις οποίες χτίστηκε και λειτουργεί και αυτές είναι το Ήθος η Αξιοπρέπεια και η Ειλικρίνεια, με αυτές τις αρχές και πάντα με φιλική και ευγενέστατη διάθεση είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι σχετίζεται με το ακίνητο.
 Προσέχουμε τη λεπτομέρεια γιατί πιστεύουμε αυτή είναι που ξεχωρίζει και προσπαθούμε με τους πιο σύγχρονους τρόπους προβολής να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει κάθε πλευρά.
 Ο διευθυντής της Θεόδωρος Μπάσιος (πτυχιούχος Μαθηματικός, απόφοιτος ΑΠΘ) είναι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει και να σας εξυπηρετήσει με το πιο αποδοτικό τρόπο και να εγγυηθεί την ικανοποίησή σας σε κάθε συναλλαγή σας με το μεσιτικό γραφείο House4You.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες μας διακατέχονται από ήθος αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα!
Πωλήσεις Ακινήτων: Αναλαμβάνουμε την πώληση του ακινήτου σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Το διευρυμένο δίκτυο προβολής μας μέσα απο το πολυγλωσσικό site μας House4You.gr αλλά και απο τα μεγάλα συνεργαζόμενα site σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο εγγυώνται τη μέγιστη προβολή στην πώληση του ακινήτου σας. Επίσης το ακίνητό σας γνωστοποιείται στο πελατολόγιο που το γραφείο μας διαθέτει για άμεση αγορά.
Μισθώσεις Επαγγελματικών και Κατοικίων: Αναλαμβάνουμε την επιτυχή μίσθωση του ακινήτου σας! Μέλημά μας πέραν της μίσθωσης, η προσπάθεια να πετύχουμε συμφωνίες με ανθρώπους που είναι αξιόπιστοι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα στη διάρκεια της μίσθωσης.
Μεγάλες συνεργασίες με εταιρείες με εθνική και διεθνή προβολή μπορούνε να δώσουνε επιτυχή αποτελέσματα για την επιτυχημένη μίσθωση του επαγγελματικού σας χώρου προσδίνοτας του παράλληλα και αξία. Το γραφείο μας αξιοποιεί όλα τα κανάλια δημοσιοποίησης και γνωριμιών ώστε το ακίνητό σας να απολαμβάνει τη μέγιστη δυνατή προβολή!
Με μεγάλη πείρα και πολλές μεγάλες διαπραγματεύσεις στο ενεργήτικό μας, αποτελούμε τους άξιους συνεργάτες που πρέπει να εμπιστευτείτε για την αξιοποίηση του ακινήτου σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγοραπωλησιες Ακινητων, Μισθωσεις Επαγγελματικων Ακινητων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Ιωαννίνων, Νομό Θεσπρωτίας.
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:30 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
Σάββατο κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: