Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Με Φορτοταξί, Αποθήκες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, Υπεύθυνος Πωλήσεων  
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο Μεταφορών ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1993, παρέχοντας Υπηρεσίες μετακόμισης οικοσκευών στην Αττική. Στη συνέχεια, συμπεριέλαβε στις δραστηριότητές του και τη μεταφορά οικοσκευών σε ολόκληρη την Ελλάδα, κυρίως λόγω της πολιτικής του για ειδικές προσφορές στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που λόγω της φύσης της αποστολής τους, συχνά απαιτείτο η μετακόμιση της οικοσκευής τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τα τελευταία χρόνια -κυρίως λόγω της διαφήμισης των πελατών του- το γραφείο εξελίσσεται ραγδαία και αναλαμβάνει μετακομίσεις οικοσκευών οπουδήποτε στην Ελλάδα και το εξωτερικό και παρέχει, επιπλέον, τη δυνατότητα αποθήκευσης οικιακών συσκευών σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.
Το γραφείο διαθέτει αυτοδυναμία στην κάλυψη των απαιτήσεων μεταφοράς και με τα ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των πελατών του. Επιπλέον, για την κάλυψη των απαιτήσεων συσκευασίας, διαθέτει δικά του υλικά και αναλαμβάνει τόσο τη συσκευασία όσο και την αποσυσκευασία και ταξινόμηση των μεταφερομένων πραγμάτων και συσκευών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μετακομίσεις
  • Συσκευασίες
  • Διανομές Εμπορευμάτων
  • Αποθηκεύσεις
  • Ανυψωτικό μηχάνημα

Στοιχεία Αναζήτησης: Αποθηκευση Οικοσκευων, Αμπαλαζ, Apothikefsi Oikoskevon, Siskevasia Oikoskevon, Filaxi Oikoskevon, Abalaz, Συσκευασια Οικοσκευων, Φυλαξη Οικοσκευων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: