Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, Περιοδοντολόγος , Τηλ: 2106771793 
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Δρ. Πέτρος Δαμουλής είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής και Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην Περιοδοντολογία στο Πανεπιστήμιο Tufts και κατόπιν ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Harvard της Βοστώνης των Η.Π.Α., στον τομέα της Βιολογίας Στόματος. Είναι επίσης πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Tufts και Διπλωματούχος του American Board of Periodontology.
Έχει πάρει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Ήταν αριστούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης». Έχει λάβει το Προεδρικό Βραβείο του Πανεπιστημίου Tufts για εξαιρετική επίδοση στα διδακτικά και διοικητικά καθήκοντα και είναι επίτιμο μέλος του Διεθνούς Κολλεγίου Οδοντιάτρων.
Έχει διατελέσει Επιμελητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard, Επίκουρος Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts και μετέπειτα Καθηγητής και Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει άδεια εξάσκησης οδοντιατρικού επαγγέλματος στην Ελλάδα και στη Μασαχουσέτη των Η.Π.Α.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο οδοντίατρος κύριος Δαμούλης Πέτρος, με ειδίκευση στην περιοδοντολογία, εδρεύει στην Αθήνα και αναλαμβάνει περιστατικά περιοδοντίτιδας, υποχώρησης ούλων, αιμορραγίας ούλων, ουλίτιδας, εμφυτευμάτων κ.ά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Περιοδοντολογος, Περιοδοντολογοι, Περιοδοντιτιδα, Εμφυτευματα Φλεγμονη Δοντιων, Αιμορραγια Ουλων, Ουλιτιδα, Κακοσμια, Περιοδοντιτιδα, Υποχωρηση Ουλων, Εμφυτευματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: