Κατηγορίες
Γερανοί, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΕΝΤΑΣ , Τηλ: 2310705210  Fax: 2310705210  Κιν: 6937463710 Email: info@ntentas.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών με γερανό από το 1980. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η εκμίσθωση ανυψωτικών μηχανημάτων και η εκτέλεση ειδικών και εξειδικευμένων μεταφορών.
Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με υπευθυνότητα και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένους χειριστές ώστε να εκτελούμε με ακρίβεια και συνέπεια τις μεταφορικές σας ανάγκες.
Όλοι μας οι χειριστές διαθέτουν τα απαραίτητα από τον νόμο πιστοποιητικά και διακρίνονται για την εμπειρία και την επαγγελματική τους κατάρτιση.
Τα μηχανήματά μας διαθέτουν πιστοποιητικά καλής λειτουργίας και είναι ασφαλισμένα και μηχανολογικά ελεγμένα προσφέροντας 100% αξιοπιστία στις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας και την εκτέλεση περίπλοκων εργασιών μεταφοράς, έχουμε καθιερωθεί στον κλάδο μας ως υπεύθυνος και συνεπής συνεργάτης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε:

 • Τοποθέτηση μηχανημάτων
 • Ειδικές μεταφορές:
  Βαριά αντικείμενα
  Σπιτάκια
  Isobox
  Εκκλησάκια
  Έργα Τέχνης
 • Ανέλκυση και μεταφορά σκαφών
 • Ανυψωτικές εργασίες με clark
 • Ρυμουλκήσεις φορτηγών αυτοκινήτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Τοποθετηση Μηχανηματων, Ειδικες Μεταφορες, Ανελκυση Σκαφων, Μεταφορα Σκαφων, Ανυψωτικες Εργασιες, Clark, Ρυμουλκησεις Φορτηγων, Μεταφορες Isobox, Μεταφορες Εργων Τεχνης, Μεταφορες Βαριων Αντικειμενων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: