, 2423055539
Κατηγορίες
Ουρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ουρολόγος ΣΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ MSc, στο πλήρως εξοπλισμένο ουρολογικό ιατρείο του στον Βόλο, εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Αναλαμβάνει πλήρη κλινική εξέταση και διάγνωση όλων των καλοήθων και κακοήθων παθήσεων του ουροποιητικού σε άνδρες και γυναίκες.
Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Παν.Carol Davila στο Βουκουρέστι Ρουμανίας το 1999 απ’ όπου αποφοίτησε 2005 με γενικό βαθμό πτυχίου 9,7 ΑΡΙΣΤΑ. Κατά τα έτη 2016-2019 ήταν ειδικευόμενος ιατρός του Ουρολογικού Τμήματος στο Παν. Γεν. Νοσ. Λάρισας, έλαβε τον Μάιο 2019 τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας του χειρουργού ουρολόγου. Κατά τα έτη 2018-2020 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με τίτλο «MSc Χειρουργική Ελάσσονος Πυέλου».
Στη διάρκεια της ειδικότητάς του, αλλά και ως ιδιώτης στο ιατρείο που διατηρεί στο Βόλο, έχει συμμετάσχει και έχει διενεργήσει μόνος του πάνω από 1.000 χειρουργεία κι επεμβάσεις ανοιχτές και ενδοσκοπικές, με έμφαση στις διουρηθρικές και ενδοσκοπικές τεχνικές.
Έχει λάβει εκπαίδευση στο Τμήμα Παιδοχειρουργικής από 12-7-2018 έως και 11-1-2019 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει μεγάλη συμμετοχή σε ουρολογικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
2ο Ιατρείο: Αργαλαστή Μαγνησίας
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Γίνεται, επίσης, υπερηχογραφικός έλεγχος ουροποιητικού - γεννητικού συστήματος, καθώς και διορθικοί υπέρηχοι (διορθικές βιοψίες προστάτη).
Εξετάζονται η υπερπλασία του προστάτη, οι παθήσεις γεννητικών οργάνων, η φίμωση/περιτομή, ο βραχύς χαλινός, τα κονδυλώματα, οι ουρολοιμώξεις, η οξεία προστατίτιδα, η κυστίτιδα, η κολπίτιδα, η πυελονεφρίτιδα, η χρόνια προστατίτιδα, το χρόνιο πυελικό άλγος.
Ο γιατρός πραγματοποιεί διουρηθρικές επεμβάσεις (μέθοδος TURis), κυστεοσκοπήσεις, ενδοσκοπικό έλεγχο ουροποιητικού ανδρών και γυναικών. Επίσης, γίνεται μέτρηση ροής ούρων (ουροροομετρία), έλεγχος γυναικείας ακράτειας ούρων (προσέγγιση, διάγνωση, θεραπεία).
Ο γιατρός, τέλος, αντιμετωπίζει τη λιθίαση ουροποιητικού,(νεφρών, ουρητήρων, κύστης) και παθήσεις, όπως καρκίνο του προστάτη, καρκίνο ουροδόχου κύστης, καρκίνο νεφρών, καρκίνο όρχεων. Σημαντική είναι και η δρατηριότητα του ιατρού στο χώρο της παιδιατρικής ουρολογίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Υπερηχος, Ευκαμπτη Κυστεοσκοπηση, Φιμωση & Περιτομη, Λιθιαση Ουροποιητικου, Υπερπλασια Καρκινος Προστατη, Κιρσοκηλη, Στυτικη Δυσλειτουργια, Αιματουρια, Αντιμετωπιση Προστατιτιδας, Εξεταση Παθησεις Προστατη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Μαγνησίας
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
  • Ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ)
  • Πλούσιο συγγραφικό έργο σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Πέμπτη από 10:00 έως 14:00 στο Ιατρείο Αργαλαστής
 
Μοιράσου το: