Κατηγορίες
Φυσιοθεραπεία, Βελονισμός
ΕΟΠΥΥ
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Χάρης Ντατσής είναι Φυσικοθεραπευτής, γεννημένος στην Αθήνα και εργάζεται από το 2003 στον χώρο της φυσικοθεραπείας. Έχει πολυετή εμπειρία και στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη φυσιοθεραπευτική προσέγγιση εφαρμόζοντας εξατομικευμένες θεραπείες σε όλους τους ασθενείς! Λαμβάνοντας αναλυτικό ιστορικό και αξιολογώντας την κλινική κατάσταση του ασθενούς, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός προγράμματος αποκατάστασης απόλυτα εξειδικευμένου για τον καθένα ξεχωριστά. Με την καθημερινή παρακολούθηση της προόδου και την ιδιαίτερή του προσέγγιση, προσαρμόζει το θεραπευτικό τους πρόγραμμα, στοχεύοντας στην ταχύτερη αποκατάσταση.
 Έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα ευρεία γκάμα περιστατικών τόσο ενδονοσοκομειακά όσο και εξωνοσοκομειακά. Είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης ιδιωτικών κλινικών, στο ΟΑΚΑ και κατέχει ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο στην περιοχή του Χαλανδρίου, όπου και αναλαμβάνει την αποκατάσταση μυοσκελετικών, νευρολογικών, αθλητικών και καρδιοαναπνευστικών παθήσεων.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Manual Therapy
Τεχνικές Manual Therapy
Μυοτενόντιος Βελονισμός
PNF
Κινησιοθεραπεία
Θεραπευτική άσκηση
Αθλητικό μασάζ
Sport massage

Θεραπεία & αποκατάσταση

Φυσικοθεραπεία – Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Παθήσεων,
Αθλητικές κακώσεις (sports injuries), νευρολογικών παθήσεων
Καρδιοαναπνευστική φυσιοθεραπεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Αθλητικες Κακωσεις, Μυοσκελετικα, Φυσιοκοθεραπεια, Manual Therapy, Κινησιοθεραπεια, Αναπνευστικη Φυσιοθεραπεια, Βελονιστες, Μυοσκελετικες Παθησεις, Ηλεκτροβελονισμος, Βελονισμος Μυοσκελετικων Παθησεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια προάστια
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: