Κατηγορίες
Ενδοκρινολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΝΔΑΝΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Μανδάνας Στυλιανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από τη ΣΣΑΣ και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2005. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο», ενώ παράλληλα ασκήθηκε και στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας- Αναπαραγωγής της Α΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΑΠΘ.
Με το τέλος της ειδικότητας, μετατέθηκε στη Μυτιλήνη, όπου διετέλεσε Διευθυντής της αντίστοιχης υγειονομικής στρατιωτικής μονάδας, ενώ παράλληλα εργάστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και λειτούργησε μόνος του το Ενδοκρινολογικό Εξωτερικό Ιατρείο του Νοσοκομείου. Από τον Αύγουστο 2017, εργάζεται ως επιμελητής του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του 424 ΓΣΝΕ. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, έχει μετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων ως ομιλητής καθώς και στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων σε διεθνή ιατρικά περιοδικά.
Στο ιατρείο, παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ενδοκρινικών διαταραχών, όπως οι κακοήθειες ενδοκρινών αδένων, καλοήθεις παθήσεις θυρεοειδούς αδένα, σακχαρώδης διαβήτης, οστεοπόρωση, διαταραχές ασβεστίου και βιταμίνης D, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, υπερτρίχωση, παθήσεις επινεφριδίων, διαταραχές υπόφυσης, διαταραχές λιπιδίων, διαταραχές φύλου, ενδοκρινικά νοσήματα κύησης. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα για διενέργεια παρακέντησης όζων θυρεοειδούς με λεπτή βελόνη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στρατιωτικός Ιατρός
Καρκίνος Θυρεοειδούς
Σακχαρώδης διαβήτης
Οστεοπόρωση
Παρακέντηση όζων θυρεοειδούς

Στοιχεία Αναζήτησης: Καρκινος Θυρεοειδους, Σακχαρωδης Διαβητης, Οστεοπορωση, Παρακεντησης Οζων Θυρεοειδους
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: