Κατηγορίες
Χειράμαξες & Εξαρτήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή επωνύμου και αξιόπιστου εξοπλισμού μαζικής εστίασης για κάθε επισιτιστική μονάδα. Στο προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει και τις γερμανικές χειράμαξες EXPRESSO από αλουμίνιο τις οποίες και εισάγει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από το 1977 Με σκοπό την προστασία του χρήστη κατά την μεταφορά εμπορευμάτων η EXPRESSO κατασκευάζει χειράμαξες πολύ ελαφριές (ζυγίζουν 4-11kg) αλλά ικανές να σηκώσουν βάρος έως και 300kg. Είναι οι μοναδικές χειράμαξες με modular system, έχουν τη δυνατότητα δηλαδή να αποσυναρμολογούνται αντικαθιστώντας φθαρμένα από τη χρήση και τα χρόνια μέρη τους, ώστε να είναι πάντα σαν καινούργια. Έχουν εργονομική σχεδίαση για ασφαλές κράτημα και αποφυγή τραυματισμών. Είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο αλουμίνιο, διαθέτουν φουσκωτές ρόδες για να απορροφούν τους κραδασμούς όταν κινούνται σε εξωτερικούς χώρους, ολισθητήρες για να ανεβοκατεβαίνουν εύκολα σκαλιά και επικλινή ραβδωτή παλέτα για εύκολη φόρτο(εκ)φόρτωση. Υπάρχουν και σπαστά μοντέλα που χωρούν εύκολα στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχουν βοηθήσει εκατοντάδες επαγγελματίες (βιομηχανίες ποτών και αναψυκτικών, πρατήρια ποτών, κάβες, φαρμακευτικές εταιρείες, μεταφορικές εταιρείες, εστιατόρια) και συντελούν σημαντικά στην ταχύτερη και ασφαλή ολοκλήρωση της μεταφοράς καθώς δεν επιβαρύνουν την υγεία των χρηστών με επιπλέον βάρος.
Η EXPRESSO διαθέτει μοντέλα με 2 ρόδες ή με 4 ρόδες (πλατφόρμες) για την μεταφορά: Κιβωτίων, αναψυκτικών, μικρών και μεγάλων βαρελιών (έως 500kg), φιαλών νερού 20kg, ηλεκτρικών ειδών (λευκών και μαύρων συσκευών), αποσκευών και γενικότερα εμπορεύματα οποιασδήποτε διάστασης βάρους έως 750kg.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καροτσι Μεταφορας, Χειραμαξα, Expresso, Πλατφορμα Μεταφορας, Μεταφορα Κιβωτιων, Μεταφορα Βαλιτσων, Καροτσι Βαρελιων, Καροτσι Μεταφορας Βαλιτσας, Καροτσι Μεταφορας Πτυσσομενο, Καροτσι Μεταφορας Εμπορευματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Εξωτερικό
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:15.
 
Μοιράσου το: