Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Dr Σταύρος Νάτσης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μεταπτυχιακού τίτλου στην “Παθολογία της Κύησης” από Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”, και μέχρι και τον Ιούλιο του 2017 ζούσε στη Μ. Βρετανία και εργαζόταν σε εξειδικευμένα, διεθνή κέντρα αναφοράς Μαιευτικής Γυναικολογίας, και Γυναικολογικής Ογκολογίας/Χειρουργικής.
Έχει εξειδικευθεί στην Κύηση Υψηλού Κινδύνου σε ένα από τα πλέον γνωστά κέντρα Εμβρυομητρικής Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “John Radcliffe” της Οξφόρδης, καθώς και στη Γυναικολογική Ογκολογία/Χειρουργική, έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών ως Senior Fellow, τόσο στο τμήμα Γυναικολογικής Ογκολογίας του νοσοκομείου “Queen Elisabeth” του Gateshead στο Newcastle, όσο και στο Γυναικολογικό τμήμα του διεθνούς φήμης ογκολογικού νοσοκομείου “The Royal Marsden” του Λονδίνου.
Τον Ιούλιο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε το γυναικολογικό ιατρείο GYN.HEALTHCARE ενώ από τον Οκτώβριο του 2017 αποτελεί επίσης μέλος του Πρότυπου Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “ΓΕΝΝΗΜΑ IVF”.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Γυναικολογία:
Ινομυώματα
Κύστες Ωοθηκών
Πολυκυστικές Ωοθήκες
Ενδομητρίωση
Πολύποδες Ενδομητρίου
Κονδυλώματα
Παθήσεις Τραχήλου Μήτρας
Νεοπλάσματα Ενδομητρίου-Μήτρας-Τραχήλου-Ωοθηκών

Μαιευτική:

Παρακολούθηση Κύησης
Παθολογία Κύησης
Προγεννητικός Έλεγχος
Φυσιολογικός Τοκετός
Καισαρική Τομή

Υπογονιμότητα:

Έλεγχος Γονιμότητας
Διατήρηση Γονιμότητας – Κατάψυξη Ωαρίων
Σπερματέγχυση
Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
Mini (light) IVF
IVF με Φυσικό Κύκλο
Κρυοσυντήρηση (Κατάψυξη) Ωαρίων – Διατήρηση Γονιμότητας


Στοιχεία Αναζήτησης: Γυναικολογικος Υπερηχος, Κολποσκοπηση, Παρακολουθηση Κυησης, Ελεγχος Γονιμοτητας, Υπογονιμοτητα, Καταψυξη Ωαριων, Εξωσωματικη Γονιμοποιηση Ivf, Υστεροσκοπηση, Γυναικολογικος Καρκινος, Καρκινος Τραχηλου Μητρας Ωοθηκων, Ινομυωματα, Λαπαροσκοπηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βριλήσσια, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Με ραντεβού
 
Μοιράσου το: