Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΩΡΜΑ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο χώρος μας λειτούργησε για πρώτη φορά το 1996, σε νεόχτιστο κτήριο 950 τ.μ., με προδιαγραφές που απαιτούνται για τη φιλοξενία των μικρών μαθητών.
Μεγάλες αίθουσες, ανάλογα με την ηλικία, τραπεζαρίες, γυμναστήριο και χώρος εκδηλώσεων βρίσκονται σε ένα ελαιώνα 3 στρεμμάτων και συμπληρώνονται με ξύλινη παιδική χαρά και μια όμορφη θεατρική σκηνή για τις καλοκαιρινές παραστάσεις μας.
Γνωρίζοντας ότι η προσχολική ηλικία είναι η πρώτη εποχή που τα παιδιά αποχωρίζονται την οικογένειά τους, διαμορφώσαμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε η καθημερινότητά τους εδώ να είναι ευχάριστη και δημιουργική.
Το περιβάλλον είναι πλούσιο σε ερεθίσματα, προκειμένου να τα βοηθήσει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, τον "άλλον" δηλαδή το άλλο παιδί ή τη δασκάλα τους, και τη γνώση μέσα από την εξερεύνηση, τον πειραματισμό, τη συνεργασία, τη μίμηση, την επίλυση προβλημάτων μέσα από τη σύνδεση του παιχνιδιού με τη μάθηση.
Σημαντικό είναι οι ενήλικες παιδαγωγοί που στηρίζουν τα πρώτα του βήματα να το σέβονται και το «ακούν»
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ιδιόκτητο κτήριο που στεγάζει τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στην εξοχή και έχει χτιστεί εξαρχής για τη λειτουργία εκπαιδευτηρίου, διαθέτει επτά μεγάλες αίθουσες δραστηριοτήτων, κουζίνα, τραπεζαρίες, κλειστό χώρο άθλησης, και θεατρικής σκηνής.
Ωράριο λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.00-15.45.
Τα παιδιά φτάνουν με τα σχολικά λεωφορεία (ιδιόκτητα και κλιματιζόμενα) ή με τους γονείς τους.
Το πρωινό και το μεσημεριανό φαγητό ετοιμάζεται καθημερινά στην κουζίνα από εκπαιδευμένο προσωπικό και ακολουθεί τις προδιαγραφές του συστήματος HAACP.
Το προσωπικό είναι νηπιαγωγοί, βεφονηπιοκόμοι αλλά και ειδικότητες όπως παιδίατρος, γυμναστής, δασκάλα αγγλικής γλώσσας, μουσικοκινητικής και θεατρικού παιχνιδιού.
Η ενημέρωση των γονέων γίνεται καθημερινά αλλά και σε ατομικές απογευματινές συναντήσεις με τις νηπιαγωγούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Μεταφορα Με Σχολικα Λεωφορεια, Προσχολικη Αγωγη Εκπαιδευση, Παιδικος Σταιμος Με Κηπο 3 Στρεμματα, Συγχρονες Εγκαταστασεις 950 Τ. Μ., Προνηπιο, Paidikoi Stathmoi, Σχολειο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: