Κατηγορίες
Παιδίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ανδρέας Πετρόπουλος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2005 και πήρε τον τίτλο του Παιδιάτρου το 2015.
Εργάστηκε ως ειδικευόμενος Παιδίατρος:
Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσ. Τρίπολης από το 2007 έως το 2010, όπου ήρθε σε επαφή με το κομμάτι της Κλασσικής Παιδιατρικής (εμβολιασμοί, αντιμετώπιση παιδιατρικών επειγόντων περιστατικών, νοσηλεία ασθενών στην κλινική του νοσοκομείου, παρουσία ως παιδίατρος στην διενέργεια καισαρικών τομών καθώς και φυσιολογικούς τοκετούς).
Στο Γενικό Νοσ. Παίδων «Η Αγία Σοφία» από το 2013 έως το 2015, όπου έκανε rotation στις Πανεπιστημιακές Κλινικές του εν λόγω Νοσοκομείου, στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, στο Τμήμα Παιδο-ογκολογίας, στο Τμήμα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής καθώς και στο Τμήμα Μεσογειακής Αναιμίας.
Στο «Έλενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα» όπου εκπαιδεύτηκε στην προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού (Εκπαιδευτικό σεμινάριο).
Από το 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή της Αργυρούπολης ταυτόχρονα του εγκρίθηκε θέση ως Επιστημονικός Συνεργάτης για τις ανάγκες της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγά Σοφία» στο Τμήμα της Αναπτυξιακής και Συπεριφορικής Παιδιατρικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η φιλοσοφία του κ. Πετρόπουλου ξεκινάει με την σκέψη ότι ο Παιδίατρος είναι «ο πρεσβευτής των παιδιών στην κοινωνία των ενηλίκων». Έχει special interest στο κομμάτι της Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής καθώς και στο κομμάτι της παιδικής παχυσαρκίας.

  • Αναπτυξιολογικές αξιολογήσεις
  • Λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις
  • Έλεγχος μαθησιακών δυνατοτήτων και σχολικής ετοιμότητας
  • Χρήση σταθμισμένων εργαλείων αξιολόγησης

Στοιχεία Αναζήτησης: Αναπτυξιολογος, Αυτισμος, Διασπαση Προσοχης, Μαθησιακη Δυσκολια Δυσλεξια, Νοητικη Στερηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: