Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί, Γναθοχειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  
Αισθητική Οδοντιατρική
Γναθολόγοι
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Καθαρισμός Δοντιών
Λεύκανση Δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Πανοραμική Δοντιών
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Στοματολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Dental Health αποτελεί την πρώτη και πρότυπη μονάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της στοματικής υγιεινής στην Κορινθία και εκφράζει την σύγχρονη αντίληψη για την Οδοντιατρική Περίθαλψη. Σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο 260 m2 εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους, για την πρόληψη και αποκατάσταση της υγιεινής του στόματος.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Dental Health είναι η δυνατότητα για μία και μοναδική επίσκεψη, σε ένα χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ειδικότητες. Το γεγονός αυτό διευκολύνει τους γιατρούς να σχηματίσουν άμεσα πλήρη εικόνα της στοματικής σας υγείας, να ανταλλάξουν απόψεις και κατά συνέπεια να εφαρμόσουν τα κατάλληλα οδοντιατρικά πρωτόκολλα για τη θεραπεία σας.
Στο Dental Health έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε από σήμερα τα όμορφα παιδικά χαμόγελα, που θα τα συντροφεύουν για όλη τους την ζωή. Στον άνετο χώρο δημιουργικής απασχόλησης που διαθέτουμε, η αναμονή θα γίνει παιχνίδι.
Η Παιδοδοντία επικεντρώνεται στη σωστή στοματική υγιεινή και διατροφή, την αντιμετώπιση της οδοντιατρικής φοβίας, τη φθορίωση και εφαρμογή προληπτικών εμφράξεων (sealants) για την πρόληψη και τη θεραπεία της τερηδόνας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Η Γενική Οδοντιατρική αντιμετωπίζει όλα τα οδοντιατρικά και στοματολογικά προβλήματα. Ο πιο σημαντικός παράγοντας της στοματικής υγείας είναι η πρόληψη.
 • Η Οδοντιατρική Χειρουργική ασχολείται με τις εμφράξεις ρητίνης, ενδοδοντική θεραπεία, προσθετική αποκατάσταση δοντιών με γέφυρες, εξαγωγές, ολική αποκατάσταση νοδώτητας και αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα.
 • Φροντίζουμε μέσω της Αισθητικής Οδοντιατρικής για:
  Λεύκανση δοντιών στο ιατρείο, σε συνδυασμό με νάρθηκες στο σπίτι
  Όψεις πορσελάνης ή ρητίνης
  Θήκες κεραμικές ή από ζιρκόνιο-πορσελάνη
 • Παιδοδοντία. Στόχος του Παιδοδοντίατρου είναι η προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών, κυρίως μέσω της πρόληψης
 • Ορθοδοντική. Η κατάλληλη ηλικία επίσκεψης στον ορθοδοντικό είναι περίπου 8 ετών.
 • Περιοδοντολογία. Εξειδικευμένοι γιατροί εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα.
 • Η Ενδοδοντία. Ενδοδοντική θεραπεία του δοντιού, σε μια και μόνη επίσκεψη.
 • Γναθοπροσωπική Χειρουργική. Η χειρουργική επέμβαση μπορεί να αφορά εξαγωγή έγκλειστων δοντιών ή χειρουργική αφαίρεση ιστών και μικρών καλοηθών όγκων.
 • Εφαρμόζουμε την Ψηφιακή Ακτινογραφία Δοντιών, ώστε να μην επιβαρύνουμε τον ασθενή με υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδοδοντιατρος Παιδοδοντιατροι Παιδοδοντιαεμφυτευματολογος, Εμφυτευματολογοι Εμφυτευματα Εμφυτευμα, Περιοδοντολογος Περιοδοντολογοι Περιοδοντολογια, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Πανοραμικη Ακτινογραφια Δοντιων Πανοραμικες Ακτινογραφιες, Invisalign, Clear Aligner, Διαφανεις Ναρθηκες Ορθοδοντικης Θεραπειας, Καθαρισμος Δοντιων Σε Παιδια Παιδιων, Διαφανη Αορατα Σιδερακια, Γλωσσικη Ορθοδοντικη Γλωσσικα Σιδερακια, Φθοριωση, Εγκλειστος Φρονιμιτης Εγκλειστοι Φρονιμιτες, Αορατη Ορθοδοντικη, Ενδοδοντια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Κορινθίας
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: